fő tartalom

Egészségnap – pénteken!

Az Egészséges Településekért Alapítvány március 28-án Egészségnapot szervez Dunaújvárosban. A programok helyszínén, az MMK-ban sok program - sportolási lehetőség, főzőbemutató, és számos szűrővizsgálat - várja majd az érdeklődőket, sőt sztárvendégek is érkeznek.

Időpont: 2008. március 28-án 14-18 óra
Helyszín: Dunaújváros Munkásművelődési Központ (Apáczai Csere János út 11.)

A program az egészség megőrzésének segítését és az egészséges életmódra való ösztönzést tűzte ki céljául. A látogatók ingyenes méhnyakrák-szűrés, vérnyomás, testsúly, testmagasság, testzsír százalék, vércukorszint és koleszterinmérésen vehetnek részt és vért adhatnak. A Magyar Posta Zrt. itt indítja útjára méhnyakrák-szűrő kamionját, mely tavasszal Veszprém-, Békés,- és Pest megye kistelepülésein várja a lányokat, asszonyokat. Aki nem csak vizsgálatokkal, hanem mozgással is tenni szeretne az egészségéért, Rubint Rékával tornázhat és a Dunaferr Női Kézilabdacsapat játékosaival sport programjainkon is részt vehet, többek között kipróbálhatja a labda sznúkert is. A bioétel és ital kóstoló mellett Frank Júlia a ,,Könnyed Magyar Konyha” c. szakácskönyvből tart főzőbemutatót az érdeklődőknek. Az Egészség Nap házigazdája Dömsödi Gábor, sztár vendége Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor lesz. A rendezvényen részt vesz Dobrev Klára, az Egészséges Településekért Alapítvány kuratóriumi elnöke is.

Az Egészségnap az Egészséges Településekért Alapítvány, a GlaxoSmithKline Kft, az ISD Dunaferr, a Dunaújvárosi Önkormányzat, a Magyar Posta Zrt., az ÁNTSZ, a Magyar Vöröskereszt és a Generali-Providencia Zrt. összefogásával valósul meg.

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. március 21.