fő tartalom

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a DVCSH Kft. a távfűtő vezetéken lévő csőtörés miatt előreláthatóan 2017. október 16. - 2017. november 10. között hibaelhárítási munkákat végez az Esze Tamás utcában. Az Esze Tamás utca - Táncsics M. u. - Vörösmarty u. közötti szakaszt ezért teljes szélességében lezárják. Csak a Dunanett Nonprofit Kft. autói hajthatnak majd be a területre.

Valamint az EON Dél- dunántúli Áramhálózati Zrt. a Dunaújváros Dózsa György u. (butiksor) közvilágítási kábelcseréjét 2017. 10. 16-án, hétfői napon elkezdi és várhatóan 2017. 10. 27-ig tartanak a munkálatok. A kábelcsere a butiksor 2-38 házszámok közötti területet érinti. A kábelcseréhez szükséges burkolatbontások az autóparkolókat szakaszosan érinteni fogja.

Továbbá az EON Dél- dunántúli Áramhálózati Zrt. a Dunaújváros 11 kV-os kábelcserét szintén 2017. 10. 16-án, hétfőn elkezdi és várhatóan 2017. 10. 27-ig tartanak a munkálatok. A kábelcsere a Martinovics Ignác u.- Római krt.- Fáy András u. közötti területet érinti. A kábelcseréhez szükséges burkolatbontások a Római körút autóbuszmegállóját is érinteni fogja. A megálló nem lesz használhatatlan, de a kábelezési munkákhoz szükséges munkagödrök megközelítése veszélyes lehet, ezért kérjük a közlekedők fokozott figyelmét, és azok elkerülését!

Kérjük a lakosságot, hogy a munkák során biztosítsák a szakemberek számára a munkához szükséges mozgásteret. A munkálatok erős zajhatással járnak, amiért előre is kérjük a lakosság türelmét és megértését!

  • Létrehozva: 2017. október 12.