I. Ovi Mikulás Foci Kupa Dunaújváros

Hírkép: I. Ovi Mikulás Foci Kupa Dunaújváros

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a dunaújvárosi Adventi forgatag keretében első alkalommal, de hagyományőrző szándékkal indítja útjára az Ovi Mikulás Foci kupát a helyi 12 tagóvoda számára. Az esemény 2017. december 4-én kerül megrendezésre a Dunaújváros Sportcsarnokban, ahol minden gyermek Mikulás csomagot kap a szervezőktől, amit büszkén vihetnek haza a gyerekek.

Petrás Gábor a DSLZ főtitkára: Dunaújváros Megyei Város Önkormányzatával közösen szervezzük meg a dunaújvárosi tagóvodák számára első alkalommal a Mikulás Ovi kupát, melynek elsődleges célja a gyerekeknek mozgáslehetőség biztosítása és a  kispályás labdarúgás népszerűsítése. Várhatóan közel 100 leendő focista méri össze tudását december 4.-én hétfőn reggel. A foci mérkőzések közben a gyerekek frissítőt kapnak és ahogy lenni szokott az ovi kupa végén pedig a Diablo pizzéria jóvoltából friss ropogós pizzafalatokat kapnak az éhes focisták. Természetesen a díjátadón pedig minden kisgyerek érmet, kupát és mikulás csokit kap. 

Kiss András ügyvezető (Tourinform): Idén ötleteltünk, hogy mivel színesíthetnénk, bővíthetnénk az Adventi forgatag műsor-palettáját? Kézenfekvő választás volt ezúttal is a sport. Kapcsolatunk gyümölcsöző a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel, így egy közösen szervezett foci torna megrendezése mellett döntöttünk. A december 9-re tervezett Adventi futás mellett, ezúttal a kisebbekre, az óvodásokra gondoltunk, számukra próbáljuk meg a sportot, a mozgást vegyíteni az ünnepi hangulattal. Az első alkalommal kiírt Ovi Mikulás Foci Kupa biztos, hogy feledhetetlen élmény lesz a közel 100 lurkó számára. A sport közösségépítő ereje minden DLSZ rendezvényen tapasztalható, ezért nagy örömömre szolgál, hogy ez megjelenik az idei Adventi programok között is. Köszönet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és Dunaújváros MJV Önkormányzatának – kiemelten Gyenes Évának és Petrás Gábornak –, hogy egy emlékezetes délelőttel színesítik az idei Adventet.

Gyenes Józsefné Dunaújvárosi Óvodai intézményigazgatója: Nagyon nagy örömmel fogadtuk, hogy  az idei Adventi forgatag keretében ovi-foci kupát szervez Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az óvodások számára, 2017. december 4-én a Dunaújváros Sportcsarnokban. Igazi meglepetés lesz a sok ajándék a gyerekeknek Mikulás alkalmából melyet, mát nagyon várnak a gyerekek. Azt ígérhetem, hogy igazi foci hangulat lesz a csarnokban, hiszen 12 óvoda lelkes kis "focistái" betöltik a teret és a pályát. Köszönjük a szervezést és a sok ajándékot a gyerekek nevében is! Hajrá FOCI!

Ábrahámovics Gábor a Diablo Pizzéria ügyvezetője: Nagy örömünkre szolgál, hogy újfent egy jó cél mellé állhatunk, mégpedig a fiatalok – jelen esetben – az ovis gyermekek sportolásra ösztönzése mellé. Mindig is kiemelt fontosságúnak tartottam a sportolást és ez által az egészségesebb életmód hirdetését. Mivel pontosan ezt tűzte a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a zászlajára, így természetes, hogy támogatjuk a törekvéseit. Reméljük, hogy a jövőben is sok hasonló rendezvény kerül megrendezésre és jelenlétünkkel, segítségünkkel emelhetjük a kezdeményezések színvonalát.

Hajrá Ovisok! Hajrá Mi! 

További információ a rendezvényről:

 • Időpont: 2017. december 4. hétfő 08.30 - 11.00
 • Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok kisterem - Dunaújváros, Eszperantó út 2. - 4.
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzata
 • Támogató: Diablo Pizzéria Dunaújváros
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: 12 dunaújvárosi tagóvoda
 • Minden csapat: kupa díjazásban részesül
 • Minden játékos: 1 darab Mikulás csokit, 1 darab érmet kap és egy nagy szelet Pizzát kap ajándékba
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Jelentkezett csapatok:

I. OVI MIKULÁS KUPA DUNAÚJVÁROS
A CSOPORT - B CSOPORT
 1. APRÓK HÁZA   -  2. ARANYALMA
 3. CSILLAGVIRÁG - 4. ESZTERLÁNC
 5. BÓBITA - 6. DUNA PARTI
 7. KINCSKERESŐ  - 8. MARGARÉTA
 9. NAPSUGÁR - 10. KATICA
 11. RÓMAI VÁROSRÉSZI  - 12. SZÁZSZORSZÉP

 

--

 

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

 • Frissítve: 2017. december 4.