fő tartalom

A Cservy STC együttese nyerte a XI. Strandfoci Kupát Dunaújvárosban!

Hírkép: A Cservy STC együttese nyerte a XI. Strandfoci Kupát Dunaújvárosban!

Rendkívüli melegben, rendkívül jó csapatok készülődtek augusztus 20-án a Szabadstrand homokján, hogy a 11. alkalommal kiírt Szent István Strandfoci Kupán megmérkőzzenek egymással és az időjárással. Már a csoportmeccsek során kiderült, hogy több frontos harc lesz ez. Valóban embert próbáló hőség és igen magas páratartalom izzasztotta a játékosokat, de ennek ellenére szerencsére a színvonal is magas volt. Látványos gólok, szenzációs cselek és minden olyan jellemző jelen volt, ami csak a homokfoci sajátja.

A helyosztók izgalmait követően a döntőbe jutásért folytatott küzdelmek minden igényt kielégítettek. Az „Ügyetlenek” – akik a nevükkel ellentétben rendkívül jól játszottak – csak büntetőkkel maradtak alul az egész nap nagyszerűen szereplő „Csudarúgdalók” ellenében, míg a másik ágon a Miskolcról érkező (extra képségekkel bíró játékosokkal felálló) Cservy STC magabiztos játékkal győzte le a „Barátok” gárdáját. (4:1) A bronzmeccsen ismét büntetők és „Ügyetlenek” siker, míg a döntőben ollózós gólokkal, pazar megoldásokkal megérdemelt Cservy STC győzelem (4:2).

DLSZ Strandfoci 2018

A különdíjak a nagyszerű Cservy játékosokhoz kerültek, a legjobb kapus elismerést azonban teljesen jogosan Rigó László, a „Csudarúgdalók” kapusa gyűjtötte be. De díjat érdemelt volna minden egyes labdarúgó, aki az ünnepi tornán részt vett és a tikkasztó forróságban gólokra és cselekre váltotta a klimatizált szoba hűvösét.

Gratulálunk valamennyi résztvevőnek és jövőre újra várjuk a csapatokat augusztus 20-án a Szabadstrand homokján!

Cservy STC Dunaújváros 2018

Cservenyák Ádám (Cservy STC) csapatvezető: Csapatunkkal Augusztus 20-án a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által szervezett strandfoci kupán vettünk részt, amely egy amatőr sportolóknak szervezett rendkívül színvonalas esemény volt. Talán a csapatunk a Cservy STC amellyel egy-egy alkalommal kispályás tornákon veszünk részt ma egy kicsit kitűnt a mezőnyből mivel több fiatal, de tapasztalattal rendelkező strandlabdarúgót vonultatott fel. Külön öröm számomra, hogy két saját nevelésű strandfocistánk is pályára léphetett a tornán. Gratulálunk a szövetség munkatársainak a remek szervezéshez, valamint ellenfeleinknek, hogy a nagy meleg ellenére is mindenki maximálisan odatette magát a mai napon. Eredményes szereplést kívánunk az amatőr labdarúgóknak a következő dunaújvárosi tornákon is!

Strandfoci Kupa Cservy STC 2018

Rutai Balázs (Cservy STC) a torna legjobb játékosa, és „Nap Pillanata” díjas:  Nagyon tetszett a strandfoci torna menete, szép helyen, jó időben, remek ellenfelekkel mérkőzhettünk meg. Igazi strandfoci hangulatot láttak a kilátogató nézők.  Nagyon örülök hogy sikerült megnyernünk a dunaújvárosi strandfoci kupát, természetesen jövőre is találkozunk!

I. SZENT ISTVÁN KUPA DUNAÚJVÁROS 2018
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  CSERVY STC
2. HELY  CSUDARÚGDALÓK
3. HELY  ÜGYETLENEK
4. HELY  BARÁTOK
STRANDFOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  RUTAI BALÁZS (CSERVY STC)
KAPUS  RIGÓ LÁSZLÓ (CSUDARÚGDALÓK)
GÓLKIRÁLY  ÁBEL PÉTER (CSERVY STC)
DLSZ+  CSERVENYÁK ÁDÁM (CSERVY STC)
A NAP PILLANATA  RUTAI BALÁZS (CSERVY STC)

Strandfoci kupa Dunaújváros DLSZ 2018

Ihász Martin (DLSZ) a kupa fotósa: Ez a kép az én személyes kedvencem. Bemutatja, hogy a foci is egy olyan sportág, ahol az ember ki tudja fejezni saját magát. Akár 1-1 megmozdulással, csellel esetleg gólörömmel, amitől ő más mint a többi. Mivel itt önmagad adhatod, megmutathatod a személyiséged másoknak. 

  • Létrehozva: 2018. augusztus 27.