fő tartalom

Tájékoztatás közterület elnevezésének tervéről

Hírkép: Tájékoztatás közterület elnevezésének tervéről

Lakossági javaslat érkezett a 0100/2 helyrajzi számú önkormányzati tulajdonú közterület elnevezése érdekében. A közterület régi, de nem hivatalos elnevezése Újmajori dűlő.

A Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata által felkért Utcanév Munkacsoport a 2019. decemberi ülésén 5 igen, egyhangú szavazattal támogatta az Újmajori dűlő elnevezést.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a közterületek elnevezéséről, a házszámozásról és Dunaújváros egyes városrészeinek elnevezéséről szóló önkormányzati rendelete értelmében az érintett lakosság számára biztosítani kell a munkacsoport javaslat-tervezetének véleményezését. Ennek érdekében a munkacsoport legalább 15 napon keresztül Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata hivatalos weboldalán közérdekű hirdetményként egy alkalommal közzé teszi javaslatait.

Kérjük, javaslataikat, véleményeiket 2020. január 30-ig Bokor Zsuzsanna kulturális ügyintéző részére küldjék el az alábbi e-mail címre: bokor@pmh.dunanet.hu, vagy postai úton az alábbi címre: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1. Polgármesteri Hivatal.

  • Létrehozva: 2020. január 7.