Tájékoztatás óvodai beíratásról

Hírkép: Tájékoztatás óvodai beíratásról

A Dunaújvárosi Óvoda tájékoztatja a szülőket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel az április 6-ra és 7-re szervezett óvodai beíratás menete megváltozott. Az intézmény tájékoztatása szerint a szülőknek ki kell tölteniük egy jelentkezési lapot, amelyen az alapadatok mellett meg kell jelölniük azt a három óvodát, ahová szeretnék, hogy a gyermek felvételt nyerjen.

A kitöltést követően, aláírva kérik, a Dunaújvárosi Óvoda portáján, az erre a célra kihelyezett gyűjtődobozba helyezzék be, vagy e-mailben küldjék a dunaujovoda@gmail.com e-mail címre, 2020.04.07-én 17 óráig.

Fontos, hogy a szülők a jelentkezési lapon csakis a valós adataikat jelöljék meg, mert azokat utólag ellenőrzik.

Továbbá felhívják a szülők figyelmét, hogy azon gyermekek esetében, akik rendelkeznek szakértői bizottság által kiállított véleménnyel, annak másolatát, illetve az adatkezelési tájékoztatóról szóló szülő/szülők által aláírt nyilatkozatot szíveskedjenek csatolni a jelentkezési laphoz. Kérik, hogy egyéb dokumentumot ne csatoljanak a jelentkezési laphoz!

A jelentkezési lap 2020. 03.30. és 2020. 04. 07. között letölthető itt vagy

  • a Dunaújvárosi Óvoda honlapjáról a www.dunaujvarosiovoda.hu „Közérdekű adatok> Nyomtatványok” címszó alatt
  • valamint hozzáférhető lesz nyomtatott formában a Dunaújvárosi Óvoda portáján (2400 Dunaújváros, Lilla köz 1.), az ügyfélfogadási napokon hétfő, szerda 8:00 – 12:00 óráig, 
  • Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala portáján (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1-2.), ügyfélfogadási napon, szerda 8:00-12:00, 13:00-16:00.

 

A felvételről szóló határozatok kiadásának módjáról és idejéről a Dunaújvárosi Óvoda értesíti a szülőket a honlapon, médián, illetve egyéb felületeken keresztül.

  • Frissítve: 2020. március 24.