Koronavírus: újabb megelőző intézkedések

Hírkép: Koronavírus: újabb megelőző intézkedések

Március 24-én újabb megelőző intézkedések történtek Dunaújvárosban. Továbbra is érkeznek a felajánlások, amiket eljutattunk a megfelelő helyre. Nyári menetrend lépett életbe a Volán járatain, ahol már pénteken megszűnt az elsőajtós felszállás. A jegyvásárlással kapcsolatos információk a kattintás után!

  1. Figyelmeztető plakátok kerültek ki a házakra

Csaknem 1000 laminált plakátot helyzetünk ki a társasházakban, amiben a legfontosabb óvintézkedésekre hívjuk fel a figyelmet. A közösségi médiában ezek már sok embert elértek, de tudjuk, hogy nem mindenkit, ezért tartjuk fontosnak, hogy a lakóhelyén is mindenki találkozzon ezekkel a figyelmeztetésekkel.

  1. Nyári menetrend a Volán járatain

Az első ajtós felszállás és az autóbuszon történő jegyértékesítés már pénteken megszűnt, keddtől pedig a nyári menetrend lépett érvénybe a Volán járatain.

A jegyeket a helyi és a helyközi járatokra is mobilalkalmazás segítségével lehet megvásárolni. A tranzakciót semmilyen pluszköltség nem terheli, vagyis az elektronikus jegyek ára megegyezik a hagyományos, papíralapú jegyekével. A Volán már dolgozik azon, hogy a bérletek is megvásárolhatók legyenek elektronikus úton.

Természetesen a jegy és bérletárusító helyeken továbbra is megvásárolhatók a papír alapú jegyek és bérletek, az árusító helyek listája a mellékelt dokumentumban elérhető.

  1. Újabb adományok érkeztek

Ezer palack üdítőt ajánlott fel a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórháznak a Dózsa Mozicentrum. Az adományt a városvezetés támogatásával és a DVG Zrt. segítségével már le is szállították.

A Bajkor 24. Bt. pedig 250 orvosi maszkot, kézfertőtlenítőket és tisztítószereket adományozott az önkormányzatnak. Ezeket a városi háziorvosoknak fogjuk eljutattni.

Minden felajánlást köszönettel fogadunk és eljuttatatjuk a megfelelő helyekre.

  • Frissítve: 2020. március 24.