fő tartalom

A virágos Dunaújvárosért

Hírkép: A virágos Dunaújvárosért

700 darab egynyári virágot osztottak  szét a Rajta Újváros! frakció képviselői a körzetükben élőknek. A cél az, hogy a járványhelyzet ellenére is egyre tisztábbak és virágosabbak legyenek Dunaújváros utcái.

 

Az elmúlt időszakban a város minden pontján megjelentek a takarítógépek, és a parkfenntartási munkálatokat is elkezdték- ezek mind-mind hozzájárulnak a pozitív városkép kialakításához, ahogyan a virágosítás is. Az önkormányzati képviselők célja az, hogy minél több dunaújvárosi maga is csatlakozzon a város szebbé tételéhez. „Nem csak az a lényeg, hogy a városunk tiszta legyen, hanem szép és virágos is. Ezért most képviselő társaimmal együtt 700 darab tő virágot osztottunk ki a körzeteinkben élőknek. Célunk az, hogy színesebbé tegyük városunkat. A kezdeményezést a jövőben is  szeretnénk folytatni és ehhez szeretnénk egy kis kedvet csinálni.”- fogalmazott Raduka Zsuzsanna, az 5. választókerület önkormányzati képviselője.

"Szeretnénk ezzel az akciónkkal komfortosabbá, szebbé tenni a városunkat. Szeretnénk elérni, hogy Dunaújváros az egyik legszebb virágos város lehessen a közeljövőben. A lakóközösségeket pedig szeretnénk ösztönözni, hogy a lépcsőházak előtti kis kerteket gondozzák, illetve, hogy minél többen csatlakozzanak ahhoz,hogy a város gondozásában, a saját lakókörnyezetük tisztán tartásában és virágosításában részt vegyenek. Hiszen ha mindannyian csak egy kis munkát vállalunk, ha mindenki, minden lakóközösség csak a saját háza előtti területet széppé teszi, gondozza, akkor nagyon rövid idő alatt egy egészen más képet tud magáról mutatni Dunaújváros. Fogjunk ezért össze mindannyian.”- tette hozzá Utassy Éva a 2. választókerület képviselője.

 

 

 

  • Létrehozva: 2020. május 14.