fő tartalom

Napközis tábor várja a gyermekeket a Szalki-szigeti kempingben

Hírkép: Napközis tábor várja a gyermekeket a Szalki-szigeti kempingben

Az önkormányzat a Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezettel (GESZ) közösen idén is megrendezi nyári napközis táborát. 2020. június 22.-2020. augusztus 14. között minden hétköznap 8:00-tól 16:00-ig várják a táborozni vágyó tanulókat a Szalki-szigeti kempingben. A két hetes turnusokban működő táborba az alább csatolt dokumentumok (jelentkezési lap, szülői nyilatkozat) kitöltésével folyamatosan lehet jelentkezni.

Már június 22-én fogadja a gyerekeket az első tábor a kempingben-erről sajtótájékoztatón számolt be Barta Endre, alpolgármester, Farkasné Vörös Magdolna, a GESZ igazgatója és Balatoni Éva, a DVG Zrt. szolgáltatás szervezője. A szülők a jelentkezési lapokat a GESZ központjában (Dunaújváros, Dózsa György út 34/A.) munkanapokon 7:00-15:00-ig adhatják le, vagy e-mailben küldhetik a dgesznapkozistabor@freemail.hu  címre.

A szülők egyelőre mintegy hetven gyermek részvételét jelezték, akik számos lehetőség közül választhatnak majd a kempingben. A két hetes turnusokban rendezett táborozások alkalmával a meleg étkezés is biztosított az iskolások számára.

A tábor napidíja 856 Ft /nap,

az étkezés térítési összege 644 Ft/nap,

 a diétás étkezés térítési díja 708 Ft/ nap.

A díjak befizetésére 2020. június 22-től 2020. augusztus 7-ig hétfő és csütörtöki napokon 8.00 – 12.00 óráig lesz lehetőség a GESZ központban.

Farkasné Vörös Magdolna hangsúlyozta: arra is van lehetőség, hogy a város város felől szervezett buszjárattal érkezzenek a gyermekek, de a szülők akár a kemping területére is vihetik a gyermekeket, de az egyes helyszíneken már reggel hat órától ügyeletet tartanak az iskolások számára. Hozzátetette: amennyiben valaki csak egy-egy napra szeretné igénybe venni a táborozást, erre is van lehetőség. Kiemelték, hogy az előírások szerint húsz gyermekenként kell biztosítaniuk egy-egy pedagógust, ám ettől függetlenül minden alkalommal hat munkatársuk felügyel majd a táborozókra. Emellett a szabad strandon fürdőzésre is lesz lehetőség, mégpedig vízi mentő felügyeletével.

A szervezők felhívták a figyelmet, hogy a szülői nyilatkozat kitöltésének hiányában nincs lehetőség a táborozásra!

Elérhetőségek a tábor ideje alatt:

  • Szabó Gabriella táborvezető: 06-20/487-6900
  • Ügyeletes élelmezésvezető: 06-20/413-1232
  • Létrehozva: 2020. június 19.