fő tartalom

QR kódos csekkbefizetés a DVCSH-nál

Hírkép: QR kódos csekkbefizetés a DVCSH-nál

A DVCSH tájékoztatása alapján az elektronikus számlát igénylő fogyasztóiknak 2020. 06. hónaptól bevezetésre kerül az online befizetéskészpénzátutalási megbízással fizető ügyfeleknek a QR kód használatával történő számlafizetés. Ennek részleteiről a kattintás után lehet tájékozódni.

Környezetünk védelme érdekében papír alapú számla helyett válassza a gyors, kényelmes elektronikus számlát!

Írásbeli kérésre a tárgyhavi számlákat PDF formátumban, az Ön által megadott e-mail címre kézbesítjük. E-számla igénylés:

https://www.dvcsh.hu/elektronikus-szamla-igenyles/

Elektronikus számlái kiegyenlítésére az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • csoportos beszedési megbízás: a szolgáltatási számlák értéke minden hónapban a folyószámláról kerül levonásra. A megbízást a netbankon keresztül csak egyszer kell megadni, mely a banki visszaigazolást követő hónaptól, visszavonásig érvényes.
    Új megbízáshoz az alábbi azonosítók szükségesek:
    Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. GIRO azonosítója: A11456498T207
    Felhasználási hely azonosítója: 9 jegyű azonosító (a számlák első oldalán található)
  • online befizetés: Gyors, biztonságos, költségmentes fizetés mód. Az elektronikus számla megküldésekor az e-mailben megjelölt linkre kattintva indítható, a befizetést követően a szolgáltatónál vezetett vevői folyószámláján azonnal könyvelésre kerül.
  • egyedi utalás: Számlabefizetéseit havonta egyedileg indíthatja folyószámlájáról a netbankon keresztül. Utalása közleményébe kérjük, mindig tüntesse fel az alábbi azonosítókat: vevőazonosító/számla sorszáma. Kérjük a pontos beazonosíthatóság érdekében kizárólag a számokat írja a közlemény rovatban! (Megjegyzés: A vevőazonosító a számla 3. oldal bal felső sarkában, a számla sorszáma: a számla első oldalának jobb felső sarkában található.)

Papír alapú számla kiegyenlítése:

  • Azon fogyasztóink, akik továbbra is ragaszkodnak a papír alapú számlákhoz, a befizetés megkönnyítése érdekében a QR kód használatával biztonságos és kényelmes megoldást biztosítunk: mobileszközről bankkártyájával fizetheti QR kóddal ellátott papír alapú csekkjeit. További tudnivalókért, kérjük, kattintson a https://www.posta.hu/icsekk weboldalra.
  • Számlához csatolt készpénzátutalási megbízás (csekk) postai befizetésével.

Kerülje el a postai sorban állást, vagy a felesleges banki költségeket!

A számlák határidőben történő rendezéséhez válassza a környezetkímélő, gyors  elektronikus számlát, fizessen online, vagy a QR kód segítségével.

  • Létrehozva: 2020. június 12.