fő tartalom

Tisztulnak a város parkolói, legutóbb az Intercisa Múzeum mögötti terület következett

Hírkép: Tisztulnak a város parkolói, legutóbb az Intercisa Múzeum mögötti terület következett

Folyamatosan halad a városi parkolók év elején megkezdett takarítása. A múlt héten az Intercisa Múzeum mögötti területet tisztították a DVG Zrt. szakemberei. Itt is hosszú évek alatt felgyülemlett koszt sikerült összetakarítani. Ezen a területen visszatérő probléma a társasház hulladéktároló ketrece mellett gyűlő szemét,ezt a házzal együttműködve sikerült megszüntetni, véglegesen vagy szükség esetén azonban nagyobb tárolóketrecre kell cserélni a jelenlegit.

Mezei Zsolt alpolgármester elmondta: ütemterv szerint tovább folytatódik a parkolók takarítása. Kiemelte: minden autóst arra kér, hogy vegye figyelembe a takarítás előtti napokban kihelyezett tiltótáblákat, mert a takarítást végzők munkáját nagyon megnehezítik az ottmaradt járművek, teljes takarítás pedig csak üres parkolóban végezhető. Mezei Zsolt hozzátette még:a közterület-felügyelők is ott lesznek, és szükség esetén bírságolni fognak.

Az alpolgármester szólt a városi locsolásról is. Mint mondta: a fák, virágok öntözését  a DVG szakemberei folyamatosan végzik, a múlt heti kánikulában azonban sor került az aszfalt locsolására is. Mezei Zsolt elmondta: az idei nyáron a szokásosnál több a csapadék és mérsékeltebb a kánikula, de szükség esetén a későbbiekben is elvégzik az aszfalt locsolását. 

  • Frissítve: 2020. augusztus 8.
  • Létrehozva: 2020. augusztus 7.