fő tartalom

Forgalmi rend változás lesz a köztemető környékén

Hírkép: Forgalmi rend változás lesz a köztemető környékén

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az előző évekhez hasonlóan a Mindenszentek és Halottak napja miatt, az október 30. és november 2. közötti időszakban forgalmi rend változás lesz Dunaújvárosban a köztemető környékén. Mindezek mellett a temető hosszabbított nyitvatartással várja az emlékezőket, a 22-es autóbusz pedig sűrített menetrend szerint közlekedik. A változásokról részletesen a kattintás után olvashatnak.   

  • A Temető utca Vadvirág utca kereszteződésében minden a temető irányába haladó járművet a Vadvirág utca - Frangepán utca útvonalra terelnek, az autóbuszok, taxik, valamint a mozgáskorlátozottakat szállító járművek kivételével.
  • A Vadvirág utca egyirányú lesz a Temető utca felől a Frangepán utca irányába.
  • A Frangepán utca egyirányú lesz a Vadvirág utca felől a Temető irányába.
  • Parkolni a környező utcákban és a közeli füves területen lehet. A Frangepán utcában a menetirány szerinti baloldalon két kerékkel a járdán történő parkolás engedélyezett lesz. Ebben az időszakban a forgalmi rendet (a jelzőtáblákon kívül) és a várakozó autók biztonságát a rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelők biztosítják.

A temető október 31-én, november 1-jén és 2-án 6-22 óra között várja az emlékezőket. A temető területére ebben az időszakban csak azon járművek hajthatnak be, amelyekben érvényes mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező személy tartózkodik. A temető 6-os út felőli hátsó kapuja a gyalogosforgalom előtt ebben az időszakban nyitva lesz. 

A gépjárművel érkezőktől kérjük, hogy a jármű utasterében látható helyen értéket ne hagyjanak!

A Volán tájékoztatása szerint a 22-es autóbusz 31-én és 1-jén 8:55 és 17:25 közötti időszakban sűrített menetrend szerint, 15 percenként indul. 

  • Létrehozva: 2020. október 26.