fő tartalom

Biztonság, faültetés, tároló és tereprendezés a körzetben

Hírkép: Biztonság, faültetés, tároló és tereprendezés a körzetben

A Városüzemeltetési Osztály szakemberével, valamint a városrész körzeti megbízottjával közösen tartott bejárást Barta Endre a 4. számú választókörzetben. Egyeztettek az elmúlt időszak tapasztalatairól és áttekintették a lakosság által jelzett igényeket és azok lehetséges megoldásait. A bejárás során nemcsak a Római városrészben, hanem a Liszt Ferenc kert, Erkel kert és az Új Vasmű út a körzetbe tartozó részein is szemlét tartottak a résztvevők, ahol komfortérzetet növelő változtatások valósulnak majd meg.

"Az Erkel kertben padfelújítások és új biciklitárolók várhatóak, a Liszt Ferenc kertben a játszótérnél a tavaly kivágott fa lesz majd pótolva, hiszen az árnyék nagyon fontos a gyermekek számára. Az Új Vasmű úton a lakók kérésére bokorvisszametszések, valamint egy kis virágoskert kialakítása várható."- írta Facebook oldalán Barta Endre. Az önkormányzati képviselő a bejáráson a Római városrész rendőrségi körzeti megbízottjával, Kiss Piusszal folytatott megbeszélést az elmúlt időszak tapasztalatairól. Mint írta, külön kérte körzeti megbízottjukat, hogy "amennyiben lehetséges fokozott figyelemmel legyenek a lépcsőházak környékén gyanúsan viselkedőkre". (Nemrég ugyanis több jelzést kaptunk, hogy csalók használják ki a veszélyhelyzetet városunkban: az időseket az önkormányzat nevében keresik fel vakcinát kínálva eladásra.) 

Hozzátette: Sok nyugdíjas él a lakóövezetben, "egészségük, biztonságuk kiemelten fontos". Bár hivatalos fogadóórákat nem lehet tartani, továbbra is várja a lakók jelzéseit.

  • Létrehozva: 2021. január 15.