fő tartalom

A Móriczról

Hírkép: A Móriczról
A Dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola fenntartó-váltásáról az érintetteknek – vagyis a szülőknek és a pedagógusoknak – van joga és lehetősége dönteni. A titkos szavazás eredménye – minden más híresztelés ellenére – kötelező érvényű a miniszter számára, ezért arra kérünk minden érintettet, hogy vegyen részt a szavazásban.
 
Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának álláspontja tehát – minden más híreszteléssel ellentétben – nem befolyásolja a fenntartó-váltást. Az önkormányzat a szülők és pedagógusok döntését tiszteletben tartva küldi majd meg a véleményét.
 
Az önkormányzat arra kéri a szülőket, hogy higgadtan, egymás véleményét, meggyőződését és személyét tiszteletben tartva nyilvánuljanak meg az ügyben. A döntés rajtuk múlik, de bármi is legyen az eredménye, a Móricz csak akkor működhet jól és érhet el sikereket, ha a szülők és pedagógusok közössége egységes és kölcsönösen tiszteli egymást. Erre van szükség most és a jövőben is, közös célunkért: a Dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskoláért.
  • Frissítve: 2021. március 25.
  • Létrehozva: 2021. március 22.