fő tartalom

Tájékoztató lakossági fórumról

Hírkép: Tájékoztató lakossági fórumról

Dunaújváros főépítésze 2021. április 29-én 13 óra 30 perckor a Városháza „C” szárnyának nagytermében lakossági fórumot tart, az alábbi témákban:

  • Dunaújváros hatályos településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv és helyi építési szabályzat) felülvizsgálata
  • Dunaújváros Kandó Kálmán tér környékének településrendezési eszközei módosításának egyeztetési anyaga

A fennálló veszélyhelyzet miatt a véleményeket, észrevételeket 2021. április 16. és 2021. május 7. között írásban is el lehet juttatni a foep@dunaujvaros.hu e-mail címre vagy Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatal Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály címére (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.) Amennyiben személyesen kívánnak részt venni a lakossági fórumon, úgy kérik előre írásban jelezzék részvételi szándékukat 2021. április 26. 12.00 óráig a fent említett elérhetőségek egyikén.

A hatályos településrendezési eszközök megtekinthetőek: az Építéssel és településképpel kapcsolatos helyi előírások oldalon

A Kandó Kálmán téri egyeztetési anyag megtekinthető a Dunaújváros településképi arculati kézikönyvének, településképi rendeletének és településrendezési eszközeinek egyeztetési anyagai oldalon és ügyfélfogadási időben Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásra kijelölt helyiségében.

  • Létrehozva: 2021. április 19.