fő tartalom

Szent István király ünnepén színes programok közül válogathatunk

Hírkép: Szent István király ünnepén színes programok közül válogathatunk

Lézershow, koncertek, könyvbemutató, rock, közös sütögetés - csak néhány dolog az augusztus 20-ai hosszú hétvége programjából, amely Miskolczi Miklós Dunaújváros díszpolgárának könyvbemutatójával startol a Bartók Kamaraszínházban augusztus 19-én, csütörtökön 17 órától. Miskolczi Miklós, "A 70 éves Dunaújváros kis enciklopédiája" című munkája azoknak a dunaújvárosiaknak állít emléket, akik az elmúlt 70 évben sokat tettek Dunaújváros jó híréért.

 

A könyvbemutatót követően 18:30 órakor kezdődik az Államalapításunk alkalmából rendezett önkormányzati ünnepség, amelyen átadják a Szociális Munkáért Dunaújváros, a Dunaújváros Egészségügyéért, a Pro Cultura Intercisae, a Dunaújváros Sportjáért és a Dunaújváros Közbiztonságáért díjakat, valamint a Dunaújváros Díszpolgára kitüntető címet.

Augusztus 20-án, pénteken a családoké és a baráti társaságoké a főszerep: a népszerű városi piknik, a Parázs - Varázs idén új helyszínen, a Szalki - szigeten várja a sütögetni és kikapcsolódni vágyókat.

 

Szent István király ünnepén színes programok közül válogathatunk

 

Szent István király ünnepén színes programok közül válogathatunk

 

 

A Parázs-Varázs után augusztus 21-én, szombaton is érdemes lesz visszalátogatni a Szalki-szigetre, hiszen Szeged és Kecskemét után Dunaújvárosban koncertezik a CityRocks hatalmas zenekara!

A részletes programokat a hír mellékleteként megtalálják.

Ünnepeljük együtt Magyarország születésnapját!

További részletek:
 
  • Létrehozva: 2021. augusztus 17.