fő tartalom

Hiába fenyeget a Global Faktor, nem szabad nekik fizetni!

Hírkép: Hiába fenyeget a Global Faktor, nem szabad nekik fizetni!

Újra és újra küldi fenyegető leveleit a Global Faktor Zrt. késedelmi kamatokról és fűtéselzárással borzolva a kedélyeket. Az önkormányzat sajtószóvivője elmondta, a DVCSH Kft. nem állíthatna ki számlát július 1. utáni fogyasztásról, egyrészt mert erre nincs engedélye, másrészt mert semmilyen szolgáltatást nem végzett. Medgyesi Miklós ismét hangsúlyozta: a Global Faktor Zrt. nem végrehajtó cég, azt viszont jó tudni, hogy a DVCSH Kft. kisebbségi tulajdonosainak társasága (vezető tisztségviselője Neszmélyi Loránd, aki egyben a DVCSH Kft. ügyvezetője is).
 

Mivel az alap számlát sincs joga kiállítani, így hiába számol fel késedelmi kamatot vagy bármilyen büntetést, azt nem kell befizetni.
Medgyesi Miklós hangsúlyozta, vannak fejlemények az önkormányzat által tett jogi lépésekről is, a DVCSH Kft. jogtalanul kibocsátott számlái miatt ugyanis a rendőrség nyomozást rendelt el. A fűtéselzárással kapcsolatban Medgyesi Miklós elmondta:

– A DVCSH és a Global Faktor a szolgáltatásból való kizárással is fenyeget, vagyis, hogy ismét elzárja a fűtést és a meleg vizet. Ehhez is csak sok sikert tudunk kívánni, ugyanis a szolgáltatásból csak a DVG tudja kizárni a fogyasztókat, ugyanis ő a szolgáltató. Kérem a fogyasztókat: ne üljenek fel a Pomázi-csoport hazug fenyegetéseinek.

  • Létrehozva: 2021. október 29.