fő tartalom

Ismerkedni hívnak az óvodák – nyitott napokra várják a kicsiket és nagyokat

Hírkép: Ismerkedni hívnak az óvodák – nyitott napokra várják a kicsiket és nagyokat

A járványügyi korlátozások feloldása után az óvodák is megnyitják kapuikat a szülők és a gyermekek előtt. Az óvodai nyitott napok az óvodai beíratást megelőzően nyújtanak segítséget a legmegfelelőbb óvodai intézmény kiválasztásában.

2022. március 23-24-én (szerdán és csütörtökön) rendezett Nyitott napok  célja, hogy a kicsik és szüleik a közelgő óvodai beíratást (erről részleteket lentebb olvashatnak) megelőzően rövid betekintést nyerjenek az óvodai nevelésbe, a tagóvodák életébe és megismerkedjenek az ott dolgozókkal.

Mind a két napon 9:00-11:00 és 15:00-16:30 óra közötti időpontban minden érintett érdeklődő kisgyermeket és szülőt várnak az óvodák.

Ugyanakkor fontos, hogy egy oviba csak egyszer látogassanak el, illetve  a vírushelyzetre való tekintettel egy kisgyermeket csak egy szülő kísérjen el. Mindemellett váltócipő felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kötelező!

További információért a Dunaújvárosi Óvoda honlapján (www.dunaujvarosiovoda.hu) tájékozódjanak a kedves szülők, illetve itt valamennyi tagóvoda bemutatkozását, valamint a felvételi körzeteket  is megtekinthetik.

 

 

  • Létrehozva: 2022. március 18.