fő tartalom

Családi nap lesz a repülőtéren május 22-én

Hírkép: Családi nap lesz a repülőtéren május 22-én

Két év után ismét kiváló programokkal várnak kicsiket és nagyokat egyaránt a Dunaújvárosi Repülőtérre. A kezdeményezés részleteiről Mezei Zsolt alpolgármester és Mihalcsek Noémi, a létesítmény üzemeltetője egy sajtótájékoztató részeként számolt be.

Két év pandémiás időszakot követően ismét élettel telhet meg a Dunaújvárosi Repülőtér területe, hiszen egy kiváló családi program várja a leendő látogatókat.

Az alpolgármester hangsúlyozta, ismét lehetősége lesz a városlakóknak és a környékbelieknek, hogy megtapasztalhassák a repülés élményét. Mindezt egy olyan családi napon tehetik meg, amely kicsik és nagyok számára egyaránt kiváló elfoglaltságokat kínál. Mezei Zsolt hangsúlyozta, azért is nagy öröm erről az eseményről beszélni, mert sok városlakót fűzhetik különleges emlékek a reptérhez.

A Repülőtéri Családi Nap apropóján Mihalcsek Noémi, a létesítmény üzemeltetője a következő gondolatokat osztotta meg: igyekeztek olyan programokat összeállítani, amely minden korosztály számára érdekes elfoglaltságokat nyújthat. Különlegesség, hogy a repüléshez köthető kezdeményezések mellett a tűzoltóság és a rendőrség munkatársai is csatlakoztak az akcióhoz, így a támogatóiknak hála igazán színes kínálattal várják a leendő látogatókat.

A kezdeményezés programjait az alábbi plakáton tekinthetik meg az érdeklődők.

Családi nap lesz a repülőtéren május 22-én

  • Létrehozva: 2022. május 16.