fő tartalom

Újabb autós találkozóra várja az érdeklődőket Dunaújváros

Hírkép: Újabb autós találkozóra várja az érdeklődőket Dunaújváros

Alig pár héttel az AlfaCity fesztivál után újabb autós találkozó és autó-motorsport bemutatónak ad otthont Dunaújváros. Ezúttal a BMW-k rajongóit kényeztetik a szervezők a DSC OFF BMW Találkozón, de természetesen minden érdeklődőt szeretettel várnak a Fejér Megyei Bömbisek és az EVILS Egyesület tagjai.

 

A kétnapos rendezvényen, július 30-31-én, szombaton és vasárnap, két helyszínen, a Vásártéren és a Vasműtér parkolójában hódolhatnak szenvedélyük tárgyának a BMW-k rajongói.
 
A két helyszínen két szektorban várják az érdeklődőket. A Vásártér területén BMW kiállítás,szépségverseny, ügyességi versenyek, szolgáltatási expo várja a vendégeket, a másik, Vasműtéri helyszínen pedig a drift aréna és az ügyességi versenyek, mint az autólimbó, az autó toló verseny és a hangnyomás mérés kaptak helyet.
 
A találkozó során STUNT RIDER motoros bemutatóval is készülnek a szervezők, valamint további meglepetésekkel is várják a helyszínre látogatókat! A nem BMW-vel érkezők részére is őrzött vendégparkolót biztosítanak a szervezők a rendezvény teljes időtartama alatt.
 
Belépő 2000 Ft/fő, 16 év alatt vendégek részére ingyenes.
Program dátum: 
2022. júl. 30.
  • Létrehozva: 2022. július 15.