fő tartalom

Július 30-án, szombaton a Strandok Éjszakáján lehet csobbanni az Aquantis Élményfürdőben!

Hírkép: Július 30-án, szombaton a Strandok Éjszakáján lehet csobbanni az Aquantis Élményfürdőben!

Július utolsó szombatján ismét Strandok Éjszakája. Az országos programsorozathoz Dunaújváros is csatlakozott, amelynek részeként meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket az élményfürdőben, vagyis  július 30-án egészen 23.30-ig fürdőzhetnek a kilátogatók. Az esemény kapcsán tartott sajtótájékoztatón két fontos fejleményről is beszámolt Mezei Zsolt alpolgármester, és Arnold Miklós a DVG Zrt. szolgáltatási ágazatvezetője.

 

Egyebek mellett az is elhangzott, hogy szigorúbb szabályokat vezettek be a fürdőben. Változás lesz például, hogy a látogatók kérése alapján további zöldterületeket nyitottak meg az élményfürdő területén, így nagyobb tér áll a napozni vágyók rendelkezésére.

Ami viszont egy sokkal komolyabb változás, az az elmúlt időszakban többször is jelzett probléma apropóján került napirendre. Az alpolgármester azt mondta, többen is jelezték, hogy bizonyos látogatók nem tartják be a fürdő szabályzatát, így sokszor utcai ruhában ugranak vízbe azok mellett a látogatók mellett, akik az előírás szerint fürdőruhában, az előírt higiéniás útmutatások szerint használják a medencéket.

Mezei Zsolt hangsúlyozta, természetesen szankcionálni fogják azokat, akik nem tartják be a szabályokat. Éppen ezért sokkal több figyelmet kértek az intézmény személyzetétől is, és kiemelt biztonsági szolgálat vigyázza majd a hétvégi fürdőzőket is.

Mint arról Arnold Miklós a DVG Zrt. szolgáltatási ágazatvezetője beszámolt, július 30-án az élményfürdő egészen 23.30-ig nyitva áll a fürdőzők előtt.

Az esemény már a tavalyi évben is nagy sikert aratott a városlakók és környékbeliek körében, szép számmal érkeztek Dunaújvárosba a romantikus fürdőzés szerelmesei. A létesítmény minden szolgáltatása (csúszdák, büfék, medencék) üzemel, emellett a Római fürdőben szauna-szeánszok is várják a látogatókat.

 

Július 30-án, szombaton a Strandok Éjszakáján lehet csobbanni az Aquantis Élményfürdőben!

 

Július 30-án, szombaton a Strandok Éjszakáján lehet csobbanni az Aquantis Élményfürdőben!

Program dátum: 
2022. júl. 30.
  • Frissítve: 2022. július 29.
  • Létrehozva: 2022. július 28.