fő tartalom

Augusztus 1-jén nyit a megújult Remix

Hírkép: Augusztus 1-jén nyit a megújult Remix

Sok dunaújvárosi és környékbeli számára volt egy szomorú nap, amikor az egykori „Remix” végleg bezárta a kapuit. A sokak által kedvelt és már-már ikonikusnak számító szórakozóhely megújult külsővel és belsővel augusztus 1-től várja (vissza) a leendő látogatóit.

A „Remix” nyitásának előzményeiről és részleteiről Arnold Miklós a DVG Zrt. szolgáltatási ágazatvezetője és Herku Zsolt, az üzemeltető képviseletáben számolt be. A tájékoztató kezdetén az ágazatvezető felidézte, hosszú és sokak munkájának köszönhetően készült el az épület (és környéke) felújítása.

Az épület átadását követően az üzemeltetésre egy pályázatot kellett kiírnia a DVG Zrt.-nek, amelyre két érvényes pályázat érkezett. Az elbírálást követő hetekben megszületett az eredmény, ezt követően az új üzemeltetővel már a nyitás részleteiről, és szükséges engedélyek beszerzéséről egyeztettek.

 

Augusztus 1-jén nyit a megújult Remix

 

Új köntös, ismert élmény

A nyitás részleteiről Herku Zsolt az üzemeltető képviseletében beszélt. Mint azt elmondta, munkatársaival tisztában vannak azzal, hogy a „Remix” a városlakók számára egy igazán kedvelt szórakozóhely volt. Ezt az egykori élményt, szellemiséget szeretnék tovább vinni a Flame Bistro zászlaja alatt.

Emellett a terület jellegéből és lehetőségeiből (felújított szabad strand, rendezett, szép környezet) adódóan arra is nagy figyelmet fordítanak, hogy a hely egy olyan élményt nyújtson a látogatóknak, amely a környékről, sőt, akár a fővárosból is idevonzza a látogatókat. A cél tehát egy modern, vonzó, és büszkeségre okot adó rendezvény és gasztronómiai központ létrehozása.

 

Herku Zsolt néhány fontos dátumra is felhívta a látogatók figyelmét:

 

Augusztus 1.: a Flame Bistro megnyitja a kapuit a látogatók előtt

Augusztus 1-5.: az intézményben próbafőzések lesznek, így ételt fogyasztani nem, italozni azonban annál inkább lehet majd

Augusztus 5.: terasznyitó rendezvény (foglalás szükséges)

Augusztus 6.: első kisebb rendezvény este 10 órától

Augusztus 13.: első nagyobb esemény este 6 órától (részletek később)

 

Utóbbi két rendezvény belépőjegyhez kötött, így érdemes követni a REMIX KLUB és a Flame Bistro közösségi oldalait is, hiszen minden friss információról azonnal tájékozódhatnak!

 

Augusztus 1-jén nyit a megújult Remix

  • Létrehozva: 2022. július 29.