fő tartalom

Már igényelhető a pótfűtés

Hírkép: Már igényelhető a pótfűtés

A DVG Zrt. távhőszolgáltatási szerződéseinek Általános Szerződési Feltételei szerint a pótfűtést a Felhasználó vagy képviselője külön írásbeli kérése alapján, elegendő igény esetén a DVG Zrt. biztosítja, amennyiben azt a Felhasználó legalább 3 napon keresztül folyamatosan igénybe veszi, és azt az esedékesség előtt 36 órával bejelenti.

A pótfűtési időszak alatt minden évben a szeptember 15. – október 15. között, illetve április 15. – május 15. közötti időszak értendő. A Felhasználó rendelkezése hiányában pótfűtésre nem kerül sor.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a távhőszolgáltatásról, a lakossági távhőszolgáltatás díjalkalmazásának feltételeiről szóló 24/ 2021. (VI. 28.) számú önkormányzati rendelete 8. § (3) bekezdés értelmében a távhőszolgáltatónak abban az esetben kell távfűtést biztosítani amennyiben a napi átlaghőmérséklet 10 °C alá csökken, vagy két egymást követő napon át várhatóan 12 °C alatt marad. Utóbbi hőmérsékleti feltételek hiánya esetén a DVG Zrt.-nek a távhőtermelő létesítményeket le kell állítania.

Kérjük, hogy amennyiben a pótfűtési időszakban, tehát 2022. szeptember 15. után, de október 15. előtt távfűtésre tart igényt, kérését szíveskedjen a tavho.muszaki@dvgzrt.hu e-mail címre vagy postai úton a DVG Zrt. Titkárságára (2400 Dunaújváros, Kenyérgyári út 1.) eljuttatni.

  • Létrehozva: 2022. szeptember 20.