fő tartalom

Koncert a moziban – dunaújvárosi szállal

Hírkép: Koncert a moziban – dunaújvárosi szállal

A dunaújvárosi Kultik Moziba látogat október 27-én (csütörtökön) 20 órakor egy rendhagyó koncerttel a Wake Up 1230 zenekar, az ország legismertebb rock and roll arcait felvonultató szupergroup (Baksa-Soós Attila – ének, Frenk – gitár, Papp Szabi – basszusgitár, Beck Zaza – dob). A zeneszerző Torma Gábor, művésznevén Frenk, dunaújvárosi születésű, a mai napig szoros kapcsolatot ápol szülővárosával.

Az érkező produkcióról pedig így nyilatkozott:

“Ha együtt játszunk, előjönnek a dunaújvárosi emlékeim, amikor minden megfelelési kényszer nélkül gördültünk a rockkal egy garázsban a Vasmű bejárata mellett. Hasonló a vibrálásunk, mint amiben akkor volt részem, csak akkor 18 voltam. Mindez azt jelzi, hogy valahogy nem sikeredik megöregednünk.”

 

A Wake Up 1230 mellett a zenészek meghatározó tagjai a 30Y, a Supernem, a Frenk és Rühös Foxi zenekaroknak. Az élőzenés koncertekre a fiúk különleges vizuális élménnyel is készülnek, amit a Kultik Mozi nagyszerű környezete, első osztályú hangtechnikája és kimagasló minőségű mozi-vetítéstechnikája egészít ki. Közönségtalálkozó, a tavaly októberben megjelent Wild Colors című bakelit nagylemez dedikálása és további programok teszik teljessé a mozis élőzenei koncertélményt.

Szalai Dani, az ország egyik legmenőbb VJ-je, nagyszabású zenei produkciók képi megálmodója segít a zenekarnak, aki különleges VJ szettel készül a produkcióra. A mozis koncertekről Kálló Péter, és a Rockstar Photographers díjnyertes csapata egy egész estés dokumentumfilmet is forgat, az ötlettől a megvalósulásig, sok-sok backstage felvétellel, interjúval.

Szabó Krisztián, a Kultik Mozihálózat Kft. ügyvezetője így nyilatkozott:

„Teljesen új vizekre evezünk azzal, hogy a Wake Up 1230 zenekar a mozijainkban fog fellépni. Nagy öröm a srácokkal dolgozni, már az előzetes megbeszéléseink is olyanok, mint egy-egy energizáló rock and roll buli.”

A koncertek előtt, a zenekar kifejezett kérésére, környezetvédelmi rövidfilmeket fognak bemutatni a társadalmi felelősségvállalás szellemében.

A fentiek miatt, a Dunai Vasmű dolgozóinak a zenekar 990Ft-os, jelentősen kedvezményes jegyekkel kínál lehetőséget a mozis élőzenei koncerten való részvételre.

 

Jegyvásárlás a dunaújvárosi eseményre:

https://kultik.hu/ui/event/7515958f81a0dd6d44e83c7a177c610c

Hivatalos facebook-esemény a dunaújvárosi eseményhez:

https://www.facebook.com/events/3383342368591166

Program dátum: 
2022. okt. 27.
  • Létrehozva: 2022. október 25.