fő tartalom

Közösségi falevélszedésre várják a lakókat

Hírkép: Közösségi falevélszedésre várják a lakókat

December 3-án 8 órától közösségi falevélszedést szervez Dunaújváros Önkormányzata és a körzetek képviselői.

Az akció során az eszközöket a szervezők biztosítják. Azok, akik részt kívánnak venni városunk szebbé tételében és megtisztításában jelentkezhetnek körzetük képviselőjénél. Minden segítőkezet szeretettel és szívesen fogadunk!

Az őszi-téli időszak bár szép, megannyi munkával is felelősséggel jár. Szemmel látható, hogy megannyi lehullott falevéltől kell megszabadítani az utcákat – ebben kéri a városlakók közreműködését az önkormányzat.

Közösségi falevélgyűjtő akciót szervez Dunaújváros önkormányzata december 3-án. A felhívás apropóját minden lap láthatjuk: nagyon sok lehullott falevéltől kell megszabadítani az utcákat, köztereket. A DVG Zrt., a DHHF és a Dunanett Nkft. munkáját hivatott segíteni az említett kezdeményezés, amelyre minden szorgos kezet és tettre kész városlakót várnak a Rajta Újváros! Egyesület képviselői.

Akik csatlakoznának az akcióhoz, azoknak fel kell keresniük a körzetük önkormányzati képviselőjét. A munkacsoportok december 3-án kezdik majd el gyűjteni a faleveleket, amelyeket majd a Dunanett Nkft. négy járműve szállít el az azt követő időszakban. A városlakókat a takarítógép is segíti majd, amely technikai sokoldalúságának köszönhetően „felporszívózza” a faleveleket. Minderről Mezei Zsolt általános hatáskörű alpolgármester adott tájékoztatást.

Az akció célja, hogy a városlakókkal együtt tegyék szebbé Dunaújvárost. A közös cél pedig közös munkát kíván, amely végeztével újra rendezett köztereken és utcákon közlekedhet majd mindenki.

Jelentkezni tehát az önkormányzati képviselőknél lehet – az elérhetőségeiket itt találják: https://dunaujvaros.hu/kepviselo-testulet

  • Létrehozva: 2022. november 28.