fő tartalom

Orosz Csaba: Nagyon komoly fejlesztések történtek és rengeteg problémát sikerült megoldani

Hírkép: Orosz Csaba: Nagyon komoly fejlesztések történtek és rengeteg problémát sikerült megoldani

Orosz Csaba a 10-es választókerület önkormányzati képviselője a 2022-es esztendőre visszatekintve azt tartja nagyon fontosnak, hogy a képviselők elérhetőek legyenek és a lakóközösségekben felmerülő problémákat megoldják.

E mellett pedig koordinálják a fajsúlyosabb dolgokat, fejlesztéseket, legyenek tervek.

Orosz Csaba szerint egy képviselőnek fő feladata, hogy a választókerületében élő lakók – sokszor apróságnak tűnő – problémáira megoldások szülessenek. Amiből sok van. A lehetőségekhez mérten igyekszik segíteni, de a lehetőségek és a források is végesek.

– Azt gondolom, mindenki számára az jelent igazán sikerélményt, ha egy-egy ügy megoldódik, amikor sikerül egyéni problémákra is megoldásokat találni. Szerencsére a körzetemben nagyon sok apróbb dolgot sikerült elintézni a tavalyi évben és történtek nagyobb volumenű fejlesztések is.

Év közben egy hatalmas szeméthalmot kellett megszüntetnünk a temető és a 6-os út közötti szakaszon, amit elszállíttattunk. A szabadstrand és környéke egyre nagyobb szerepet és figyelmet kap a város életében, azt gondolom, ez látható is. Nagyon fontosnak tartom a táborállási felszíni vízelvezetés projektet, amihez több utca aszfaltozása is beletartozott. Az északi lakóparkban a csatornaberuházás után maradt kisebb-nagyobb hiányosságokat orvosolni fogjuk a következő időszakban. Szerintem a terület egy nagyon fontos hiányossága szűnt meg a csatornázással.

Orosz Csaba beszélt még egy fontos helyszínről, ami valószínűleg sokak számára már-már oázisként funkcionál a város kellős közepén. Ez az arborétum, ami úgy tűnik nem csak Orosz Csaba szívügye, hiszen egyre többen megfordulnak ezen a varázslatos helyszínen.

A képviselő szerint az elmúlt időszakban sokat dolgoztak ezen a területen és azt ígéri ezt a munkát folytatni fogják, várnak mindenkit idén is. Terveznek nyílt napokat, családi napokat, sőt egy mezítlábas parkot is építenek, ahol többféle burkolaton tudunk majd sétálni. Az idei év bár nehéznek ígérkezik, Orosz Csaba szerint a pályázati lehetőségeket figyelni fogják és kihasználják, illetve egészen biztosan folytatódni fognak az északi lakópark felszíni vízelvezetési munkálatai.

 

Orosz Csaba: Nagyon komoly fejlesztések történtek és rengeteg problémát sikerült megoldani

 

Orosz Csaba: Nagyon komoly fejlesztések történtek és rengeteg problémát sikerült megoldani

  • Létrehozva: 2023. február 1.