fő tartalom

Dr. Székely Károly: Bizalommal keresnek az emberek

Hírkép: Dr. Székely Károly: Bizalommal keresnek az emberek

Lámpatestek cseréje, járdafelújítás, autóelszállítás, valamint egy új kutyafuttató. Ismert problémákat és beruházásokat idézett fel évértékelőjében Dr. Székely Károly, a 8-as körzet önkormányzati képviselője.

A 2022-es esztendőben a 8-as számú választókörzet lakói is számos beruházásnak, befejezett projektnek örülhettek.

Évértékelőjében a körzet képviselője Dr. Székely Károly idézte fel a körzetét érintő legfontosabb fejlesztéseket. Elmondta, körzetében is jellemzőek a település többi részén ismert problémák, gondoljunk csak a parkolás helyzetére vagy a járdák állapotára, de a lehetőségeikhez mérten folyamatosak a fejlesztések.

– Nagyon fontosnak tartom a járdafelújításokat, hiszen valamennyien használjuk, nem mindegy, hogy milyen minőségűek. A parkolók kérdése is ugyanilyen feszítő, hiszen ma már ott tartunk, hogy egy lakásra majdnem két autó jut. Szinte lehetetlen feladat ezt parkolóval győzni, de igyekszünk.

Megkezdődött még a 2022-es esztendőben a Kandó Kálmán tér rekonstrukciója, ami egy ideig kellemetlenséget okozhat az arra közlekedőknek, de ha elkészül, sokkal könnyebb lesz az életünk. Tavaly év végén adtuk át a Béke városrész új kutyafuttatóját, remélem, hogy sok-sok kutyusnak és gazdájának jelent ez sokkal kényelmesebb feltételeket.

A képviselő elmondta, a napi teendők feltérképezésében nagy segítséget jelentenek a körzetben élők visszajelzései.

Örömmel veszi, hogy bizalommal fordulnak hozzá az emberek. A koronavírus-járványt követően egyébként is hatalmas igény volt az emberi kapcsolatok megerősítésére.

Dr. Székely Károly hangsúlyozta, a körzetben az elkészült projektek mellett persze sok még a megoldandó feladat, de az önkormányzat képviselői az anyagi lehetőségeikhez mérten mindenre próbálnak odafigyelni.  A 2023-as esztendővel kapcsolatban a képviselő azt mondta, a legfontosabb a megkezdett projektek befejezése, további járdaszakaszok felújítása, valamint a parkolással kapcsolatos gondok enyhítése.

 

Dr. Székely Károly: Bizalommal keresnek az emberek

 

  • Létrehozva: 2023. február 1.