fő tartalom

Szántó Péter egy élhető, komfortos városrészért

Hírkép: Szántó Péter egy élhető, komfortos városrészért

Szántó Péter, az 1-es választókerület önkormányzati képviselője a 2022-es esztendőre visszatekintve azt tartja nagyon fontosnak, hogy a lakóközösségében élőkkel folyamatos és napi a kapcsolata, keresik, hívják a megoldandó problémákkal a Barátság városrészi emberek.

Ő pedig azonnal intézkedik. Így volt ez 2022-ben is.

Az 1. választókerület, azaz a belváros egy része és a Barátság városrész képviselője, Szántó Péter a 2022-es esztendő értékelését azzal kezdte, hogy a városrészi megmozdulások, vagy akár a hétköznapok során nagyon sok megkeresést kap a körzetben élőktől. A feladatok megoldásához pedig mindig maximális segítséget kap a hivatal városüzemeltetési irodájától, amit ezúton is köszön. Ami pedig a konkrét részleteket illeti, Szántó Péter így összegezte a városrész tavalyi esztendejét.

– A felső Duna-parti szakaszon, az Aratók-szobor és az ESZI közötti részen nagyon halovány volt a világítás, ezt a problémát orvosoltuk ledes lámpák telepítésével.

Jelentős úttest- és járdafelújításokra is sor került, itt külön kiemelném a Nagy Imre utcában történt úttestjavítást, illetve a lakók kérésére sok pad cseréjére is sor került a körzetben az idei esztendőben. Nagy örömömre szolgált, hogy a városrészből ismét sokan csatlakoztak a városi virágosítási versenyhez, ami szerencsére meg is látszott az utcaképeken. Természetesen maradt még tennivaló a következő esztendőben is, azonban úgy gondolom, hogy ezen vagyunk az itt élőkkel közösen, hiszen együtt gondolkodunk és együtt is cselekszünk.

A 2023-as esztendőben ezen elvek alapján kívánja folytatni a munkát Szántó Péter, egy élhető, komfortos városrész érdekében.

 

Szántó Péter egy élhető, komfortos városrészért

  • Létrehozva: 2023. február 1.