fő tartalom

Motyovszki Mátyás: Okos gazdálkodással a legtöbbet és a legjobbat kell kihoznunk

Hírkép: Motyovszki Mátyás: Okos gazdálkodással a legtöbbet és a legjobbat kell kihoznunk

Motyovszki Mátyás a 3-as választókerület önkormányzati képviselője a 2022-es esztendőre visszatekintve azt tartja nagyon fontosnak, hogy ezekben a nehéz időkben is sikerült előre lépni, hogy közösségeink egyre jobban részesei a mindennapoknak.

Egy esztendő leforgása alatt sok apró és szerencsés esetben több nagy dolog is történik egy város, vagy városrész életében.

Motyovszki Mátyás a 3-as választókerület, azaz a Római egy részének önkormányzati képviselője olyan projekttel kezdte a 2022-es évre való visszatekintését, ami egészen biztosan mindenki számára meghatározó volt. Újra világos lett az esti Dunaújvárosban.

– Ami jó, azt hamar megszokjuk. Valószínűleg így vagyunk a közvilágítással is, hiszen már hosszú hónapok óta visszakaptuk a fényes esti Dunaújvárost.

Azt gondolom, hogy ez óriási dolog volt mindannyiunk életében. Persze ennél jóval kisebb dolgok is történtek, hiszen több helyen ledes mozgásérzékelő lámpákat telepítettünk, padokat, kukákat helyeztünk ki, több száz négyzetméteren történt járdafelújítás, a Fáy András utca egy részén teljes egészében. Ugyanitt huszonkét új parkoló lett kialakítva. És még valami. A Rajta Újváros! Egyesület képviselő mind azt hangsúlyozták, hogy folyamatos, napi kapcsolatban lesznek a körzetük lakóival, azt gondolom, hogy ezt tartjuk is. Én itt vagyok, napi szinten elérhetnek.

A 2022-es évet lezárva az előttünk álló a 2023-asról Motyovszki Mátyás azt mondta, nyilván nem lesz egyszerű és nem lesz könnyű, de okos gazdálkodással a legtöbbet és a legjobbat kell kihoznunk. Bármilyen nehézség esetén is végig kell vinnünk, mindent meg kell oldanunk.

 

  • Létrehozva: 2023. február 1.