fő tartalom

Kolbásztöltő fesztivál lesz Pentelén szombaton

Hírkép: Kolbásztöltő fesztivál lesz Pentelén szombaton

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, illetve kolbásztöltő csapatot február 25-én (szombaton) 12 órától a Pentele Iskola udvarára, ahol kóstolásra és kolbásztöltésre egyaránt lesz lehetőség!

Minden csapat a helyszínen elkészített három kiló kolbászalapanyaggal nevezhet, amelyet saját fűszerezéssel elkészít és betölt.

Fontos tudni, hogy a korábbiakhoz hasonlóan a csapatok idén is maguk biztosítják az elkészítéshez szükségeseket: 3 kg hús, daráló, kolbásztöltő, fűszerek, bél, valamint a kolbász sütéséhez szükséges sütőberendezést.

A szakavatott zsűrinek 1 pár sült kolbászt kell leadni 15 óráig, amelyet értékel és díjaz.

A zsűri által legízletesebbnek és legfinomabbnak ítélt kolbászt sütő csapat  értékes ajándékutalványt, serleget és oklevelet,  valamint minden résztvevő csapat ajándékcsomagot és emléklapot kap.

Minden résztvevő csapat részére térítésmentesen biztosítjuk: 1 résztvevői ajándékcsomagot, 1 kg kenyeret, 1 db asztalt, 2 padot, 1 db csapattáblát, valamint hulladéktároló zsákot. (Eső esetén a csapatok részére sátrat biztosítunk).

 

A kóstoláshoz: minden kedves érdeklődő városlakót szeretettel várunk, hiszen családi programok sora várja a kilátogatókat, emellett ingyenes pálinka - és kolbászkóstoló is. Részletek a plakáton, a kattintás után!

 

Kolbásztöltő fesztivál lesz Pentelén szombaton

Program dátum: 
2023. feb. 25.
  • Frissítve: 2023. február 27.
  • Létrehozva: 2023. február 6.