fő tartalom

Március 22-ig lehet igényelni a tavaszi szünet idejére az ingyenes étkeztetést

Hírkép: Március 22-ig lehet igényelni a tavaszi szünet idejére az ingyenes étkeztetést

Az önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés részeként ingyenes déli meleg főétkezést biztosít a szülő, vagy más törvényes képviselő kérelmére a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, valamint a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű általános- és középiskolás kiskorú gyermekek részére a tavaszi szünet időtartamára eső 2 munkanapra. További információkat a kattintás után olvashatnak.

A 2022/2023. tanévben a tavaszi szünet 2023. április 6-tól - április 11-ig tart.

A szünidei gyermekétkeztetés megkezdése előtt a jegyzőnek vizsgálnia kell a jogosultsági feltételek meglétét a szülő vagy törvényes képviselő kérelme benyújtásakor. (Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult-e, illetve hátrányos helyzetű vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermek-e.)

Amennyiben a szülő vagy más törvényes képviselő a szünidei gyermekétkeztetést a tavaszi szünet ideje alatt igénybe kívánja venni gyermeke részére, úgy a nyilatkozatot kitöltve kell behoznia a Szociális Osztályra a 2400 Dunaújváros, Városháza tér 2. fsz. 5. irodába, 2023. március 22-ig.

A nyilatkozatot annyi példányban kell kitölteni és benyújtani, ahány gyermek vonatkozásában igénylik az ingyenes étkeztetést, illetve azoknak is be kell ismételten nyújtaniuk, akik 2022. szeptember-december hónapban már behozták azt a hivatalba!

A nyilatkozat megtalálható a www.dunaujvaros.hu honlapon a "NYOMTATVÁNYOK"- menüben, illetve csatoltuk a hírhez is. 

Csatolmány
Nyilatkozat
  • Létrehozva: 2023. február 17.