fő tartalom

Indul az asztalfoglalás! Jön a Parázs Varázs!

Hírkép: Indul az asztalfoglalás! Jön a Parázs Varázs!

Dunaújvárosnak szerencsére van néhány ikonikus rendezvénye, amit talán mindenki szeret, mindenki vár és igazán komoly kikapcsolódást jelent több generációnak is. Pontosan ilyen a Parázs Varázs, ahol ezrek sütögetnek együtt és még ennél is többen szórakoznhatnak a kisérő rendezvényeknek köszönhetően. Az idei dátum: június 3.

Évtizedes hagyományokat követve az idei évben is megrendezi önkormányzatunk Dunaújváros egyik legkedveltebb rendezvényét, a Parázs Varázs grill partit. A legsikeresebb programokon nincs értelme változtatni, így a 2023-as évben is a megszokott módon vár mindenkit a rendezvény helyszíne, a Szalki-sziget. A sokak által várt hírt csütörtök reggel sajtótájékoztatón jelentette be Pintér Tamás polgármester:

– Örömmel jelenthetem be, hogy városunk 2023-ban is megrendezi a Parázs Varázs elnevezésű programot. A vírus miatti kényszerhelyzetnek vége, így újra a régi időpontra kerülhet vissza az esemény. 2023. június 3-án nagy szeretettel várunk mindenkit, az asztalfoglalás már a mai napon elindult, foglalni a www.parazsvarazs.com oldalon lehet. Az asztalfoglalás díja 7990 forint, ami az asztal mellett a jeget és a faszenet tartalmazza. Bízom benne, hogy idén is nagyon sokan jönnek, hogy közösen süssünk, beszélgessünk és jól érezzük magunkat. Az idei évben már a csodálatosan megújult és elkészült Szalki-sziget várja a dunaújvárosiakat. Szeretném elmondani, hogy a nap két nagykoncerttel zárul, 19 órától Korda György és Balázs Klári, 20:30-tól pedig a Halott Pénz várja a bulizni vágyókat. A nap háziasszonya pedig Nemes Anna lesz. Mindenkit szeretettel várunk június 3-án a Parázs Varázson!

  • Létrehozva: 2023. április 20.