fő tartalom

Szórakozás és kikapcsolódás! A nagyszínpadon a Quimby!

Hírkép: Szórakozás és kikapcsolódás! A nagyszínpadon a Quimby!

Tartalmas programokat ígér a dunaújvárosi nyár. Egymást érik a rendezvények, most szombaton Bringatúra, Szlalom verseny, majd az elkövetkező hetekben Bimmer Parade, Parázs-Varázs, Rendvédelmi felvonulás, Sugárúti fesztivál, gyereknapi programok.

És természetesen készül már városunk augusztus 20.-a méltó megünneplésére is. Ez utóbbiról tartott sajtótájékoztatót Pintér Tamás polgármester és Hegedűs Kristóf, aki egy különleges fordított nap keretében vette át Barta Endrétől a humán alpolgármesteri feladatokat. Az augusztusi ünnepi eseményről Pintér Tamás kezdte a tájékoztatót:

- Tavaly is rendhagyó módon jelentettük be az augusztus 20.-ai programokat, reméljük, ez már hagyománnyá válik, hogy a fordított nap keretén belül, az ideiglenesen kinevezett alpolgármesterrel adhatunk tájékoztatást a városlakóknak az Újvárosi Fesztiválról. Nagyon sok szeretettel meghívunk mindenkit az augusztus 20-ai dunaújvárosi programokra. Bár még egy kicsit messze van, de talán érdemes előre tervezni, beírni a naptárba ezt a napot. A programok délben kezdődnek, számtalan gyerekeket és fiatalokat célzó szolgáltatás vehető majd igénybe a helyszínen. Természetesen az idén sem maradhatnak el a színpadi produkciók, ráadásul két színpad is lesz. Az egyik a gyerekszínpad, ahol Suplicz Mihály és társulata mesés produkciója látható majd, illetve a nagyszínpad, ahol nagyzenekari produkciókkal készülünk.

Szórakozás és kikapcsolódás! A nagyszínpadon a Quimby!

A fellépőket már Hegedűs Kristóf, humán alpolgármesteri feladatokat ellátó fiatalember sorolta el a sajtótájékoztatón:
– Az idén több zenekar is fellép az augusztus 20-i Újvárosi Fesztiválon. A délután folyamán egy dunaújvárosi helyi zenekar kap lehetőséget, majd pedig a New Level Empire élő koncertje következik.
Az este fő fellépői szintén dunaújvárosi próbateremből indultak, akiket mindig szívesen látunk itthon és az itthoni színpadokon: a Dunaújvárosért Díjas Quimby zenekar! Én is ajánlom mindenki figyelmébe ezeket a programokat és már most jó szórakozást kívánok az Újvárosi Fesztiválhoz.

 

Az indexkép kép forrása a Quimby hivatalos Facebook oldala, készítette: Galgóczi Németh Kristóf

  • Létrehozva: 2023. május 5.