fő tartalom

Várják a gyerekeket június 26-tól a nyári napközis táborba

Hírkép: Várják a gyerekeket június 26-tól a nyári napközis táborba

Talán a legideálisabb helyszínen várja majd a dunaújvárosi gyerekeket a június 26-án kezdődő nyári napközis tábor. Hat héten keresztül az élményfürdő kínál változatos szabadidős programokat a kisiskolások számára. Mostantól lehet jelentkezni!

Az iskolások már számolgatják a tanévből hátralévő napokat, a szülők közül pedig sokan azon gondolkodnak, hogy mit csináljanak, hová tegyék, hová küldjék gyermeküket a vakáció idején?

Önkormányzatunk az idén is szervez napközis tábort, ami kiváló lehetőséget kínál a nyáridő minőségi eltöltésére. Az idei tervekről Barta Endre humán alpolgármester az élményfürdőben szervezett sajtótájékoztatón számolt be:

- Dunaújvárosban szerencsére sok szervezet hirdet nyári táborokat és az látszik, hogy van rájuk igény. Ahogy arra is, hogy önkormányzatunk az idén is indítson napközis tábort. Örömmel jelentem be, hogy június 26. és augusztus 4. között, hat héten keresztül várjuk a dunaújvárosi gyerekeket az élményfürdőben rendezendő táborba. Ezen a héten kezdődik a jelentkezési időszak, napi 2.800 forint összegért lehet részt venni majd a táboréletben. Ebben az összegben természetesen benne van a fürdőbelépő, a napi háromszori étkezés és kulturális programokon való részvétel. Az idei esztendőben a táborvezetést a Duna Dog Center szervezet látja el, akik egyre több helyen jelennek meg a városban és hálásak vagyunk nekik, hogy a pedagógusok mellett részt vállalnak a tábor lebonyolításában.

A Duna Dog Center képviseletében Majer Tímea elmondta, hogy a tábor életében többek között megjelennek majd a kutyás programok is, de nagyon számítanak a pedagógusok munkájára, rutinjára, hiszen nélkülük nem is jöhetne létre egy ilyen tábor. Majer Tímea színvonalas programokat ígér a résztvevőknek, az élményfürdő pedig kiváló helyszín lesz a sok-sok programhoz.

  • Létrehozva: 2023. június 2.