fő tartalom

Augusztusban is Kalandpark Fesztivál!

Hírkép: Augusztusban is Kalandpark Fesztivál!

A júliusi rendezvény után augusztusban is készülünk. A kertmozi sikerén felbuzdulva most több filmet választottunk. Ismét lesz kisvonat, ezúttal a Római városrészből, de arcfestés és mesesarok is. Ezúttal is érdemes lesz kilátogatni!

 

 Kisvasút menetrend

Filmkínálat

 

Ezúttal sem maradunk sztárvendég(ek) nélkül. A nemrég városunkban forgatott Szerelemhely-ben mesélt sztálinvárosi gyermekkoráról Koltai Róbert. Nemes Anna filmjét most az alkotóval és Koltai Róberttel közösen nézhetjük meg a Kalandpark fesztiválon!

Augusztus 11. (péntek)
Augusztus 11-én, pénteken folytatódik a színes plédes kertmozi, ahol mindenkori közönségkedvenc filmek között is válogathatnak a mozirajongók.
18:30-tól Nemes Anna Szerelemhely című műsorának legújabb része lesz látható, amelyben Koltai Róbert Jászai Mari-díjas színművésszel, Dunaújváros díszpolgárával járják be sztálinvárosi gyermekkorának helyszíneit: a vidámparkot, a stadiont, a mozit és persze a színházat.
19:30-tól pódiumbeszélgetés részeként együtt nosztalgiáznak, majd 20:00 órától Koltai Róbert rendezésében és főszereplésével egy igazi klasszikus, a Sose halunk meg című film lesz műsoron.

Augusztusban is Kalandpark Fesztivál!

Augusztus 12. (szombat)
A szabadtéri mozizás élménye augusztus 12-én, szombaton 10:00 órától folytatódik: a kisgyermekek az Így neveld a sárkányodat, amelyben egy sárkányölő viking tinédzser és egy sebesült sárkány barátságát követhetik nyomon.
13:00 órától egy zenés romantikus vígjáték, a Yesterday lesz műsoron, amelyben az addig sikertelen zenész hirtelen azt veszi észre, hogy ő az egyetlen ember, aki valaha is hallott a Beatlesről, és híressé válik, amikor saját szerzeményeként adja elő a dalaikat.

17:30-tól pedig a Top Gun: Maverick című akciófilmet vetítik Tom Cruise-al a főszerepben, aki vakmerő tesztpilótaként egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott.

Koncertek és programdömping egészen éjfélig – augusztus 12.

Szombaton a kertmozi mellett már délelőtt indulnak a programok.
10:00 órától kalandpark és vidámpark is várja a kilátogatókat, többek között például ugrálóvárral.
11:00 órától a nap folyamán ingyenes arcfestő és selfie gép is lesz.
11:00 órától pedig egészen 19:00 óráig ingyenesen használható kisvonat közlekedik a Római városrészből.

Délután a dunaújvárosi zenekaroké a főszerep, 15:00 órától az Akusztikum zenekar, 16:30-tól a Kötelező zenekar lép fel, mindkét koncert ingyenesen látogatható.
20:00 órától a Blahalouisiana ad nagykoncertet, amire a dunaújvárosiak a helyszínen kedvezményesen vásárolhatnak belépőt, de fontos, hogy itt csak készpénzes fizetés lehetséges majd!
A Blahalouisiana koncertje után pedig azonnal színpadra pattan DJ Matkovics, aki éjfélig szórakoztatja majd a közönséget így addig tudnak táncolni, bulizni, vagy a büfé asztalainál beszélgetni, iszogatni a kilátogatók. Erre az eseményre is ingyenes a belépés!

Augusztus 13. (vasárnap)
Augusztus 13-án, vasárnap 10:00 órától kicsik és nagyok a Minyonok világába repülhetnek, amikor is Gru színre lép és amelyből melyből kiderül, hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza.
14:00 órától a Rocketman zárja a kertmozi maratont, amely zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek történetéről. A nézők nyomon követhetik, ahogyan a félénk zongorista csodagyerekből világszerte ismert szupersztár lesz.

A mozizáshoz elengedhetetlen finomságokat, mint a pattogatott kukorica, nachos és frissítő üdítő a Kultik Mozi csapata biztosítja. A filmek ingyenesen látogathatók!

A vasárnap nemcsak a gyermekeké – augusztus 13.

Augusztus 13-án 10:00 órától ismét kalandpark és vidámpark, 11:00 órától pedig ingyenes arcfestő várja a kilátogató gyermekeket. A vidámparki játékok mellett a Minyonok világába is betekinthetnek, hiszen a kertmoziban 10:00 órától a Minyonok: Gru színre lép című filmet vetítik. A kertmozi ezúttal is ingyenesen látogatható. 14:00 órától pedig a Rocketman lesz műsoron.

Mindhárom napon a városlakóknak lehetősége lesz vásárolni különféle finomságokat: édesség, hot-dog, fagylalt, és vattacukor közül válogathatnak.

  • Frissítve: 2023. augusztus 14.
  • Létrehozva: 2023. augusztus 7.