fő tartalom

Ön is javaslatot tehet, kié legyen a "Dunaújváros Sportjáért" díj

Hírkép: Ön is javaslatot tehet, kié legyen a "Dunaújváros Sportjáért" díj

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése a Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése által alapított cím és díjak adományozásának rendjéről szóló 14/2018. (VI. 22.) önkormányzati rendeletével „Dunaújváros Sportjáért” díjat alapított, melyet azon személynek és közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban a testnevelés és sport területén kiváló munkát végeztek, vagy kimagasló sporteredményeket értek el. A díj elhunyt személynek posztumusz elismerésként is adományozható az elhunyt személy halálát követő egy éven belül.

A díj adományozására írásbeli javaslatot tehet bármely személy vagy közösség. A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy vagy közösség nevét, elérhetőségét, tevékenységének általános ismertetését és az elismerni kívánt tevékenység méltatását (lehetőség szerint egy oldal terjedelemben), a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét.

A kezdeményezést 2023. december 20. napjáig írásban kell eljuttatni Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteréhez (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.). A díj odaítéléséről Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése dönt.

  • Létrehozva: 2023. november 9.