fő tartalom

Zsófi az első baba, aki 2024-ben Dunaújvárosba érkezett

Hírkép: Zsófi az első baba, aki 2024-ben Dunaújvárosba érkezett

Péter-Varga Dorottya és Péter Balázs második kislánya a Szent Pantaleon Kórházban látta meg a napvilágot január 3-án, Pintér Tamás polgármester ma délelőtt köszöntötte az év első új városi polgárát és szüleiket. Sok boldogságot!

Zsófi persze nem sokat vett észre a nemes gesztusból és a középerős csinnadrattából, szelíd gőgicséléssel, pici sírással és kiadós nyújtózkodással nyugtázta a hírt, de a tény attól még tény marad: ő az első baba, aki 2024-ben Dunaújvárosba érkezett! Egészen pontosan január 3-án, vagyis szerdán látta meg a napvilágot, kényelmes reggeli babaként: 7 óra 46 perckor született. A tények barátainak: Péter Zsófia 3200 grammal, 52 centiméterrel, Péter-Varga Dorottya és Péter Balázs második kislányaként jött a világra a Szent Pantaleon Kórházban – szülei legnagyobb boldogságára!
Az év első dunaújvárosi újszülöttjét Pintér Tamás polgármester köszöntötte a kórházban ma délelőtt – hangsúlyozva, hogy évről évre az egyik legörömtelibb városvezetői feladatai közé tartozik az ünnepélyes köszöntés, valamint a jelképes ajándékok átadása.

Zsófi az első baba, aki 2024-ben Dunaújvárosba érkezett

A város első emberek kiemelte: Zsófi elbűvölő kislány, reméli, hogy Dunaújváros új lakójaként jó egészség, hosszú élet vár rá. Pintér Tamás örömteli pillanatokat kívánt az egész családnak – míg az ünnepségen a szülők elárulták, a nővére is nagyon várja már haza a picit!

Sok boldogságot, Zsófi – és sok boldogságot a kis jövevény egész családjának!

  • Létrehozva: 2024. január 9.