fő tartalom

„Tiszta utcák, tiszta terek” 2012.

FELHÍVÁS

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megkeresésére, Dunaújváros 2012. évben részt vesz az Európai Mobilitási Hét megrendezésében. A rendezvény keretén belül a Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatal, Városüzemeltetési és Főépítészi Igazgatósága Főépítészi és Környezetvédelmi Osztály környezetvédelmi szakcsoportja a korábbi hagyományokhoz híven ebben az évben is megrendezi takarítási akcióját a „Tiszta utcák, tiszta terek” érdekében.

A szervezők nevében tisztelettel felkérjük a mozgalomban részt venni szándékozó civil szervezeteket, iskolákat és más intézményeket, valamint lakókat, lakóközösségeket, hogy lehetőségeikhez mérten szíveskedjenek az intézményi és lakókörnyezetüket rendbe tenni, a városunk közterületein eldobott hulladékokat összegyűjteni, mintegy tiltakozásként a szemetelés ellen.

Jelentkezésüket várja legkésőbb 2012. szeptember 12-ig:

Környezetvédelmi szakcsoport

Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatal

Dunaújváros, Városháza tér 1. 910. iroda

Telefon/fax: 409-175; 412-211/146, 301

e-mail: kornyved@pmh.dunanet.hu

A 2012. szeptember 12-ig jelentkezőknek, amennyiben azt igénylik, korlátozott számban védőkesztyűket és szemeteszsákokat biztosítunk, melyek átvehetők Irodánkban (szeptember 13-án 8-16 óráig és 14-én 8-12 óráig). Az eszközök korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. A fel nem használt zsákokkal el kell számolni, azokat részünkre vissza kell juttatni.

Az akcióban részt nem vevő lakóktól pedig kérjük, hogy fokozottabban ügyeljenek Dunaújváros tisztaságára, hiszen Dunaújváros a miénk, a lakóké.

Az akció ideje: 2012. szeptember 17-21. (hétfő-péntek)

Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 12.

Szlogenünk: „Tiszta utcák, tiszta terek”

Kérjük, aki teheti, tartson velünk!

A szervezők nevében tisztelettel:

Petrovickijné Dr. Angerer Ildikó
Környezetvédelmi főtanácsos
Dokumentum: 
Csatolmány
Jelentkezési lap
  • Frissítve: 2012. szeptember 28.
  • Létrehozva: 2012. szeptember 6.