fő tartalom

Munkavédelmi és munkaügyi nyílt nap

A Fejér Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve 2013. március 20-án 10 órától 12 óráig nyílt napot tart, melynek helyszíne: Székesfehérvár, Mátyás király krt. 6., tanácsterem. A szervezők fontosnak tartják, hogy a résztvevők megismerjék az alapvetően megváltozott foglalkoztatási szabályokat.

A nyílt nap célja a két szakterület minél jobban történő megismertetése, így különösen a munkaügyi előírások végrehajtását szolgáló felvilágosító tevékenységek további megerősítése, oly módon, hogy az következetesen elősegítse a munkaerőpiac szereplőinek tájékoztatását.

Cél annak elősegítése, hogy a munkavállalók alapvető jogai érvényesüljenek, rendelkezzenek rendezett jogviszonnyal, csökkenjen a jogkövető vállalkozások versenyhátránya, és ez segítse munkahelyek megtartását, illetve az új legális (adózó) munkahelyek létesítését.

Munkavédelem tekintetében szintén célja a nyílt nappal a munkavédelmi felügyelőség részéről a jogkövető gyakorlat érvényre juttatása, a biztonságos, és egészséges munkahely megteremtésére történő figyelemfelhívás.

Lényeges, hogy a résztvevők megismerjék az alapvetően megváltozott foglalkoztatási szabályokat, biztonságos munkahelyeket, különösen fontos az egyértelmű és megbízható információk közvetítése.

(Fejér Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve)

  • Létrehozva: 2013. március 19.