fő tartalom

Új és méltóbb környezetet kap a Martinász szobrot övező terület

Hírkép

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott úrnak és Gombos István az 1. választókerület képviselőjének kezdeményezésére új és méltóbb környezetet kap a Martinász szobrot övező terület.

Kezdeményezésüket az indokolta, hogy időről-időre felröppent az a hír, valamely „ötletgazdag” szervezet elvitetné a területről a városunk egyik jelképévé vált szobrát.  Önkormányzatunknak ez korábban sem állt, és most sem áll szándékában. Dunaújváros MJV Önkormányzata, lehetőségeihez mérten, igyekszik megtenni azokat a lépéseket, melynek során szebbé tehetjük lakókörnyezetünket.

A DVG Zrt. szakemberei már az elmúlt napokban elkezdték azokat a munkálatokat, melynek során megéledhet az új növényekkel beültetett park, egyúttal új funkcióval is bővül ez a terület. A már megfelelő burkolattal ellátott helyszínen padokat helyeznek el, s az így kialakított pihenőrészt növényzettel szegélyezik. Ennek köszönhetően, ezen a forgalmas csomóponton szemet pihentető és örvendetes képet láthatnak majd a járókelők.

  • Létrehozva: 2013. május 8.