fő tartalom

Dunaújvárosi Főiskola – Állásbörze 2013

Hírkép

A Dunaújvárosi Főiskola szervezésében 2013. május 22-én rendezik meg az Állásbörzét. A rendezvény célcsoportja elsősorban a főiskola végzős nappali és levelező tagozatos hallgatói, továbbá várják a régióban dolgozó, jelenleg is aktív munkavállalókat.

A főiskola Állásbörzéje kitűnő lehetőség mindenki számára, hiszen a főiskola minőségi, gyakorlat orientált, a fejlődéssel folyamatosan lépést tartó oktatói bázisa mentén olyan mérnököket, informatikusokat, gazdasági, kommunikációs, bölcsész és tanár szakembereket képez, akik a piaci kívánalmaknak megfelelő versenyképes tudással, gyakorlati tapasztalattal és nyelvismerettel multinacionális környezetben, hazai és nemzetközi szinten is megállják helyüket.

A képzési struktúrát úgy alakították, hogy az életen át tartó tanulási folyamatot támogassák. Új utakat találnak a régió számára a versenyképes, piaci igényeknek megfelelő szakmai tudással rendelkező szakemberek képzésére. Biztosítják a tanulási feltételeket, szorgalmazzák a szellemi és szakmai/kutatói ismeretek kibontakozását, elérhetővé teszik a folyamatos szakmai és szakirányra specializálódott fejlődést annak érdekében, hogy a hallgatók maximálisan felkészülten, kedvező pozícióból versenyezhessenek a munkaerőpiacon.

  • Létrehozva: 2013. május 10.