fő tartalom

Bringatúra – második nekifutás

Hírkép

A május 11-re meghirdetett Bringatúra a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt sajnos elmaradt, azonban egy újabb időpontban ismét várják az indulókat! Szemenyei István egy személyes hangvételű közleményben szeretné tájékoztatni a lakosságot, melyet az alábbiakban olvashatnak.

 

 

 

Tisztelt Sportbarátaink!

Kedves Bringások!

A Bringatúra szervezőinek nevében először is szeretném megköszönni azoknak az elszánt kerekezőknek a megértését, akik eljöttek május 11-én a Városháza térre, de elfogadták, hogy az időjárási és biztonsági kockázatok miatt nem indítottuk útjára a hagyományos túrát. Nehéz döntés volt, de szeretnénk megadni a lehetőségét annak, hogy a szokásos 1500 – 2000 résztvevő kiélvezze a közös kerékpározás örömét, élményét. Ennek érdekében 2013. június 2-án, vasárnap délelőtt 9.00 órára ismét meghirdetjük a Bringatúra rajtját. A feltételek és a lebonyolítás rendje változatlan. Az önzetlen támogatóknak köszönhetően több mint 50 értékes ajándék várja a sorsolást, köztük 3 kerékpár és egy speciális túra karóra. Szeretettel várunk minden kerékpározni szeretőt!

A szervezők nevében:

Szemenyei István s. k.

program koordinátor


 

 

A társadalmi integrációt segítő és drogprevenciós célú komplex programok megvalósítása Dunaújvárosban” TÁMOP-2010-5.2.5/B/10/2-2010-0023

  • Létrehozva: 2013. május 14.