fő tartalom

A Dunanett Kft. közleménye

Az alábbiakban közöljük a Dunanett Kft. általános közleményét, melyben tájékoztatják a lakosságot a szolgáltatás díjtételeire, illetve annak változásaira vonatkozóan.

KÖZLEMÉNY     

A Dunanett Kft. a 2013. évi első számláit a kibocsátást követően sztornózta és tavalyi díjon, tavalyi tartalommal új számlákat bocsátott ki. Erre tekintettel tájékoztatjuk a lakosságot, hogy:

-    azon Ügyfeleink, akik a 2013. évi első és időközben sztornózásra került számlájukat már befizették, ezt az összeget a május hónapban kiküldött, új számlába beszámítottuk és a különbözetet a következő számlában jóváírjuk,

-    azon Ügyfeleink, akik a 2013. évi első számlájukat még nem fizették be, csak az új, májusi számla összegét kell - fizetési határidőben - kiegyenlíteniük.

Az Országgyűlés április 22-ei ülésén döntött arról, hogy a rezsicsökkentés keretében 2013. július 1-től egységesen, a tavaly alkalmazott ár 4,2 %-kal megemelt összegéhez viszonyítva tíz százalékkal csökkenti a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás díját. Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Dunanett Kft. a döntés értelmében 2013. július 1. utáni szolgáltatási időszakot tartalmazó első számláiban mind a családi házas, mind a társasházi övezetben érvényesíti a - 10 %-os árcsökkentést.

Köszönjük, hogy a szolgáltatás zavartalan fenntartása érdekében befizetik a kézhez kapott számláikat.

További információkat a folyamatosan frissülő weboldalunkon (www.dunanett.hu) találnak.

 

 

Szabó Zsolt Róbert

ügyvezető igazgató

Dunanett Kft.

Neszmélyi Loránd

ügyvezető igazgató

Dunanett Kft.

 

 

 

  • Létrehozva: 2013. június 5.