fő tartalom

Az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület Felhívása

Hírkép

Az Egyesület 2005-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy felkarolja és segítse a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekeket, valamint az őket gyógyító intézményeket anyagi és természetbeni eszközökkel ellássa. Támogatják a megyei kórházakat és a gyógyulás reményében a beteg gyermekeket, valamint azokat a kiskorúakat, akikre továbbra is műtétek és gyógyszeres kezelésének sokasága vár különös tekintettel a gyermekosztályokra.

„A koraszülötteket az általános gyakorlat szerint szerte a világban mesterségesen, speciális tápszerekkel vagy vénán keresztül infúziós oldatokkal táplálják -  Az anyatejes táplálást már több mint tíz évvel ezelőtt az országban - és talán a világon is - az elsők között vezették be a Magyarországon. Akkor ez még "forradalminak" tűnt, azóta már követendő gyakorlattá vált. A lefejt anyatejet először speciális szondával vezetik a gyomorba, majd pár cseppel szoktatják a babát a szájon keresztüli tápláláshoz. A gyermeke életéért aggódó édesanya a legnagyobb tragédiát, feszültséget éli át. Érzelmileg, intellektuálisan minden anya más és más szavakat ért meg, nincs folytonosság, napról napra változik a lelkiállapotuk, egyik nap bizakodóbbak, másik nap elkeseredettebbek.”

A Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház gyermekosztálya az alábbi műszer beszerzésében kérte a segítséget:

 - Neopuff Újraélesztő készülék teljes szerelékkel melynek értéke 580.000Ft+Áfa.

Az Országos Egyesület A Mosolyért  Közhasznú Egyesület  célja,hogy a Kórház csecsemő és gyermekosztálya is rendelkezzen egy ilyen újraélesztő készülékkel.

Kampányuk részeként eddig már az alábbi kórházakat támogatták:

  Debreceni Gyermekklinika,  Veszprémi Kórház, Nyíregyházi Kórház , Miskolci Kórház

foto                                                                           

fotokora1

A NeoPuff lélegeztetőgép feladata:

 

http://www.nztechno.com/www/produkty/neopuff_2.jpg„Ezzel a géppel kíméletesebb lélegeztetésre illetve a koraszülöttek számára veszélyes oxigéngáz koncentrációjának szükség szerinti változtatására is lehetőség van  korábban mindennapi gyakorlat részeként alkalmazott kézi, Ambu ballonos lélegeztetés során a nyomások mértéke nem volt ellenőrizhető. A Neopuff készülék lehetővé teszi a légzési nyomások beállítását, ezáltal szabályozható a tüdőbe jutó levegő mennyisége.”

 

 

 

Kérjük, segítse az Egyesületet céljai elérésében, melyet az Ön által felajánlott összeget utánvételes értéklevél átvételével vagy ezen összeg átutalásával tehet meg az alábbi számlaszámra,amiről adóigazolást állítanak ki Önnek.

Erste Bank: 11600006-00000000-13803339

Segítség egy mosolyért!

 

Országos Egyesület A Mosolyért

Közhasznú Egyesület

 

Levelezési cím:1325 Budapest,Pf. 204.

Telefon/fax : 06-1-577-9696

Bankszámlaszám:11600006-00000000-13803339 /Erste Bank/

Adószám:18117558-1-41
www.mosolyert.hu

  • Létrehozva: 2013. június 11.