fő tartalom

Tájékoztatás - Idén is várja a gyerekeket a nyári napközis tábor!

Tisztelt Szülők! 2013-ban is lehetőség van arra, hogy a gyermekeket a nyári szünidőben a helyi napközis táborban foglalkoztassák. Az ez évi nyári napközis tábor tervezett időpontja: 2013. június 24. és augusztus 16. közötti időszak. A tábor 4x10 napos turnusokban zajlik, 100-120 gyermek tervezett részvételével. A tábor naponta változatos szabadidős programokat (uszoda, kézműves foglalkozás, filmvetítés, számítógépes foglalkozás) és napi háromszori étkezést biztosít (Fészek étterem).

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők! 2013-ban is lehetőség van arra, hogy a gyermekeket a nyári szünidőben a helyi napközis táborban foglalkoztassák.

Az ez évi nyári napközis tábor tervezett időpontja: 2013. június 24. és augusztus 16. közötti időszak.

A tábor 4x10 napos turnusokban zajlik, 100-120 gyermek tervezett részvételével.

A tábor naponta változatos szabadidős programokat (uszoda, kézműves foglalkozás, filmvetítés, számítógépes foglalkozás) és napi háromszori étkezést biztosít (Fészek étterem).

A tábor központi helye:

Petőfi Sándor Általános Iskola Gárdonyi Géza Általános Iskolai Egysége

A tábor vezetője: Dobra László a Petőfi Sándor Általános Iskola Gárdonyi Géza Általános Iskolai Egységének intézményvezetője

Térítési díj: 750 Ft/fő/nap (mely a napi háromszori étkezést, és egyéb kulturális/szabadidős programokat foglalja magába)

A napközis táborba jelentkezés és befizetés: Előzetes jelentkezés az iskolákban, befizetés pedig az iskolákban meghirdetett napokon. Természetesen a napközis tábor ideje alatt is lehetőség van jelentkezni és befizetni: a Petőfi Sándor Általános Iskola Gárdonyi Géza Általános Iskolai Egységében (Római krt. 51.) napközben 08:00 órától 16:00 óráig.

Részletekkel keressék közvetlenül Dobra László igazgató urat, vagy az iskolatitkárt, az alábbi elérhetőségeken:

E-mail cím: gardonyiposta@gmail.com

Tel. : 06-25/423-765.

 

Németh Tünde

szóvivő

DMJV PMH

  • Létrehozva: 2013. június 11.