fő tartalom

II. fokú hőségriadó

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, Magyarország területén 2013. június 17-től, hétfőtől június 21-ig, azaz péntekig a várható napi középhőmérséklet meghaladja a 25 °C-ot. Ennek alapján Dr. Paller Judit mb. országos tiszti főorvos asszony az ország területére vonatkozóan  2013. június 17. hétfő 12:00 órától, 2013. június 21. péntek 24:00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki. Az önkormányzat ez alkalommal is megteszi a szükséges intézkedéseket.

A polgármesteri hivatal valamennyi mosdóját az ügyfelek rendelkezésére bocsájtjuk, ahol műanyag poharakat helyezünk el, hogy a folyadék utánpótlás lehetősége is megoldott legyen.

A hőségriadó ideje alatt a Polgármesteri Hivatal „B” épületében, a II. emeleten, a 213-as tárgyalóban folyamatosan működtetjük a légkondicionálót, ezért ezt a hűvös tárgyalót valamennyi látogató - akár azok, akik az ügyintézés miatt érkeznek a Hivatalba, akár a közelben sétálók – rövid felfrissülés céljából igénybe veheti.

A II. fokú hőségriasztásra tekintettel pedig locsoló autó hűsíti a város útjait, tereit.

 (A mellékletben csatoltam Önöknek az Országos Környezet egészségügyi Intézet hasznos tanácsokat tartalmazó összefoglalóját.)

Németh Tünde

szóvivő

DMJV PMH

  • Létrehozva: 2013. június 17.