fő tartalom

TeSzedd akció - 2013

TeSzedd akció - 2013

A TeSzedd! szemétszedési akciót, harmadik alkalommal rendezik meg. Célja, hogy összefogja azokat a lakosokat, aki tenni szeretnének azért, hogy tisztább környezetben éljünk, ezért egy napot arra szánnak, hogy megtisztítják lakóhelyüket és környékét a gazdátlan szemétkupacoktól.

Országosan meghirdetett időpont: 2013. szeptember 14.

Helyszín: lakóhelyéhez legközelebb eső gyűjtőpont – a részletekről e-mailben érkezik tájékoztatás

A TeSzedd! önkéntes jelentkezőket váró szemétszedési akció idei főszervezői: a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM), az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ), és a szervezésben, lebonyolításban együttműködő partnerek a Belügyminisztérium, valamint a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.

A főszervező OHÜ és az akció szervezőcsapatának munkáját országszerte a Polgárőrségek és a Vízügyi Igazgatóságok segítik azzal, hogy kiszállítják az önkéntes szervezőknek az igényelt mennyiségű TeSzedd!-logóval ellátott gyűjtőzsákot, és az adott helyen várható résztvevők számának megfelelő mennyiségű kesztyűt.

Aki csatlakozni szeretne, az szeptember 11-ig még megteheti a www.teszedd.hu oldalon.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Főépítészi Építésügyi és Környezetvédelmi Osztálya az előző évek sikere kapcsán csatlakozik idén is a „Teszedd-2013 összefogás a tiszta Magyarországért” című szemétszedési akcióhoz. Környezetvédelmi csoportunk szeptember 12-én 900 órai kezdettel a Béke városrész és a vasút közötti kiserdő megtisztításával csatlakozik az akcióhoz.

Amennyiben tehetik, csatlakozzanak!

A szervezők nevében tisztelettel:

Petrovickijné Dr. Angerer Ildikó s.k.
Környezetvédelmi főtanácsos

 
  • Létrehozva: 2013. szeptember 3.