fő tartalom

Költözik az Anyakönyvi Hivatal!

Az Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS), a belváros rehabilitációs munkálatai rövidesen elkezdődnek, ez pedig az Anyakönyvi Hivatal jelenlegi Október 23-ai téren lévő épületét, illetve ennek okán az ügyintézés helyszínét is érinti. Az Anyakönyvi Hivatal ügyfélfogadása szeptember 16-tól szeptember 20-ig (hétfőtől péntekig) szünetel.

Mint korábban tájékoztattuk Önöket, várhatóan 2014. január elsejével a jelenlegi Anyakönyvi Hivatal épülete a Kormányablaknak ad majd helyet, így modernebb külsővel és új funkcióval várja majd az ügyfeleket. Az Anyakönyvi Hivatal pedig az IVS projektnek köszönhetően a Városháza „C” szárnyának színháztermében várja majd az ügyfeleket, amint befejeződtek az átalakítási munkálatok. A tervek szerint az említett fejlesztések, illetve munkálatok megközelítően a jövő év májusáig tartanak.

            Ebben az átmeneti időszakban az Anyakönyvi Hivatal, a Polgármesteri Hivatal „A” épületének („torony épület”) földszinti dísztermébe, és a földszinti irodáiba költözik át. Mind a költözés, az iratanyagok biztonságos elszállítása és az új (és egyben ideiglenes) ügyfélfogadó kialakítása okán, az Anyakönyvi Hivatal ügyfélfogadása szeptember 16-tól szeptember 20-ig (hétfőtől péntekig) szünetel.

            Szeptember 23-tól, hétfőtől az új helyszínen, azaz a Polgármesteri Hivatal földszinti irodáiban, változatlan ügyfélfogadási rendben várják az érdeklődőket!

(Ügyfélfogadási idő: Hétfő: 8-12 óra, 13-16 óra; Kedd: 08:00-12:00 - kizárólag halálesetek anyakönyvezése; Szerda: 8-12 óra, 13-18 óra; Csütörtök: 08:00-12:00 - kizárólag halálesetek anyakönyvezése; Péntek: 8-12 óra. Az ügyfélfogadás sorszám nélkül történik.)

            Természetesen a már leegyeztetett esküvői és egyéb időpontokat a változás NEM ÉRINTI, pusztán (a fentiek értelmében) a helyszín módosul!

 

Kérjük a lakosság türelmét és megértését!

  • Létrehozva: 2013. szeptember 11.