fő tartalom

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Sikeresen zárult a KDOP-4.1.1/C-10-2011-0003 azonosító számú, a „Dunaújváros, Táborállás területén lévő mozgásveszélyes partfalak stabilizálásának biztosításának I. üteme” című projekt műszaki átadás-átvételi eljárása.

A műszaki átadás – átvételi eljárást megelőzően a KDRFÜ szakemberei is ellenőrizték a Dunaújváros, Táborállás városrészében lévő mozgásveszélyes partfal stabilizálásának I. üteme keretében elvégzett munkákat, valamint az ehhez kapcsolódó a projekt pénzügyi-fizikai előrehaladásának, dokumentáltságának, műszaki tartalmának, közbeszerzésének, beszerzéseinek előírás szerinti szabályosságát.

Mint ahogy az a műszaki átadás-átvétel dokumentumaiban is szerepel, a SYCONS Kft. részéről elkészített létesítményeket Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata átvette, egyúttal 2013. szeptember 25-től üzemeltetésre és fenntartásra a Dunaújvárosi Partvédelmi Vállalat részére átadta. Helyreállították a beruházással érintett útszakaszokat is, melyeket a közútkezelő üzemeltet a továbbiakban is.

A sikeres műszaki átadás-átvételi eljárás lezárását követően, rövidesen sor kerül a KDOP-4.1.1/C-10-2011-0003 azonosító számú, „Dunaújváros, Táborállás területén lévő mozgásveszélyes partfalak stabilizálásának biztosításának I. üteme” című pályázat hivatalos projektzáró rendezvényére.

Dunaújváros Magyarország megújul

 

  • Létrehozva: 2013. szeptember 30.