fő tartalom

A hajléktalanok megsegítésére

Kismoni László önkormányzati képviselő felhívással fordult a dunaújvárosi lakosság felé a Hajléktalan Ellátó Centrumban élők támogatásának ügyében, melyet az alábbiakban olvashatnak.

Kedves Dunaújvárosiak!

Városunkban a Kandó Kálmán tér 4. szám alatt évek óta működik a Hajléktalan Ellátó Centrum, mely több ellátási forma keretében kb. 80 hajléktalannak nyújt időszakosan átmeneti szállást, étkezést és szociális támogatást. Ezeknek az embertársainknak az elmúlt évekhez hasonlóan szeretnénk az ünnepi hangulatot advent és karácsony havában megidézni.

Ehhez kérem a tisztelt dunaújvárosiak segítségét.

Gyűjtsük össze a szükséges forrást és rendezzünk nekik néhány tartalmas napot, amikor bőségesen étkezhetnek szeretetteljes környezetben. Bízom a Dunaújvárosiakban, mert a jótékonyság minden formája számít, ezért jómagam felajánlok 30.000,- Ft-ot erre a célra. A Nemzedékünkért Alapítvány fogadja a felajánlásokat, és azok összegéről igazolást ad, mely alapján a törvények szerinti adólevonás alkalmazható.

Az alapítvány számlaszáma:

11736037-20520287-00000000

Kérjük, segítsenek, hogy a városi hajléktalanok is méltó körülmények között érezhessék magukat az év legszebb ünnepén és adventkor!

A felajánlásokat a 30/552-5351-es telefonszámomon várom, illetve az Alapítvány számlaszámára történő átutalással lehet megtenni. Segítő szándékuk esetén személyesen is állok   rendelkezésükre!

Kérjük, segítsenek!

Köszönettel: Kismoni László
önkormányzati képviselő

Csatolmány
Felhívás
  • Frissítve: 2013. december 4.
  • Létrehozva: 2013. november 29.